Iubitul tau este workaholic sau un bun cap de familie?

Noul tau iubit pare sa munceasca tot timpul. Bineinteles ca aduce bani frumosi in casa, iar tu ii respecti devotamentul fata de serviciu si cariera, insa ai inceput sa te...
Noul tau iubit pare sa munceasca tot timpul. Bineinteles ca aduce bani frumosi in casa, iar tu ii respecti devotamentul fata de serviciu si cariera, insa ai inceput sa te simti putin cam singura din cauza faptului ca acesta nu este decat rareori disponibil pentru evenimentele sociale?

Noua ta relatie de dragoste va dispune de foarte multi bani, insa de foarte putin timp petrecut impreuna? Urmatorul test te va ajuta sa afli daca partenerul tau de viata este ceea ce se numeste un inrait "workaholic" sau, pur si simplu, este un foarte chibzuit cap de familie.


1. Unde v-ati intalnit prima oara?

- intr-o camera de hotel: punctaj 1
- in zona receptiei unde parea ca asteapta sa se intalneasca cu vanzatorul de ziare: punctaj 2
- la o cafenea din cladirea unde lucreaza: punctaj 3
- intr-un bar dragut: punctaj 4
- la biroul lui pe care nu a vrut sa-l paraseasca: punctaj -1

2. Cu ce se ocupa in timpul sau liber?

- isi ingrijeste masina: punctaj 1
- isi completeaza hartiile pentru un nou proiect: punctaj 2
- vorbeste despre planuri de viitor - legate de cariera lui profesionala: punctaj 3
- desfasoara o varietate de activitati placute de care va bucurati impreuna: punctaj 4
- isi suna angajatii plecati in delegatie sau colegii de serviciu: punctaj -1
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • roxy pe 19 Feb 2012, 20:23
    pfffff

    poi eu ce pot sa va spun ca am un barbat alaturi perfect nu stiam ca poate exista un barbat asa cum ee el dar uite ca da..... ptr mn sotul meu e cel mai bun si sa aiba parte toate femeile din lumea un barbat care sa fie multumite de el asa cum sunt eu

    2
    1

  • bratulescuandreea pe 9 Feb 2010, 17:20
    asa este

    Sotul meu este exceptional !!!

    2
    0

  • dyana_ifrim pe 22 Nov 2008, 21:42
    independenta financiara

    Buna fetelor. Vreti produse cosmetice de calitate (creme, parfumuri, sampoane etc) bijuterii, dar si un job avantajos, cu un program flexibil si castiguri substantiale? Atunci acceptati provocarea si veniti in echipa noastra. Devenind reprezentant Metropolitan, puteti castiga un comision echivalent cu 25-30% din vanzarile proprii.De asemenea, prin recrutarea altor persoane ce doresc sa vanda produsele noastre, primti bonus pentru fiecare nivel al retelei create. Pentru a va crea cont pe situl nostrum si pentru a deveni reprezentant Metropolitan, accesati www.MetropolitanS.ro . Apasati pe "Creati-va cont" , complati datele necesare, la rubrica "Codul reprezentantului care v-a recomandat", scrieti codul: GAX1E8ur exact cum apare aici. Apasati "Continua". Se pot castiga pana la 1000 Euro lunar fara a va parasi actualul loc de munca. Pentru alte detalii va stau la dispozitie la adresa de mail dyana_ifrim@yahoo.com.

    0
    2

  • anna pe 30 Oct 2008, 18:55
    mda

    din nou m-ati impresionat ....

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod