Va potriviti la pat?

La inceputul relatiei, tu si iubitul tau erati mereu dornici unul de altul, dar cu timpul faza "luna de miere" a trecut, amandoi va doriti ceva mai mult sau daca nu mult...
La inceputul relatiei, tu si iubitul tau erati mereu dornici unul de altul, dar cu timpul faza "luna de miere" a trecut, amandoi va doriti ceva mai mult sau daca nu mult, macar diferit, si asa apar micile conflicte.

Este foarte adevarat ca sexul poate suda sau dezlipi o realtie. Bineintels ca el nu trebuie sa fie cel mai important lucuru dintr-o relatie, dar partenerii trebuie sa fie compatibili pentru a se evita astfel certurile din pricina lucururilor marunte. Acestea pot duce mai tarziu la frustrari.

Gandeste-te numai - cand vine vorba de o relatie, te dedici atat clipei respective, dar iti fuge gandul si spre viitor, la genul de relatie pe care vrei sa o ai. Unora li se pare normal sa se intalneasca si cu alte persoane chiar daca au o legatura stabila, dar unii cred ca acest lucur este pur si simplu de neconceput.
Nici cu sexul nu sta altfel treaba. Unele persoane isi doresc sa faca dragoste zilnic, in timp ce unora li se pare ca o zbenguiala la doua, trei saptamani este de ajuns. Ce zici, ti-am captat atentia?

Barbatii se roaga
Multi barbati spun ca mereu trebuie sa se roage, sa faca compromisuri pentru a obtine ceva de la partenera lor. In nici un caz lucrurile nu trebuie sa stea asa. Sunt destule sanse ca, din miliardele de oameni de pe pamantul acesta, sa fie cineva care sa aiba aceleasi dorinte ca si tine, atunci cand vine vorba de sex.
Daca mai sunt si alte lucururi pe care sa le aveti in comun, ramane de vazut. Poate vorbim despre asta in alt articol.

Oricum problemele apar atunci cand tu iti doresti ceva si el nu. Poate ca el isi doreste ceva si tu nu ii poti satisface aceasta dorinta. Dupa asfel de intamplari este cazul sa te gandesti un pic si sa incerci sa-ti raspunzi la cateva intrebari - ce se intampla sau ce nu se intampla, depinde de situatie.

La inceput...
Desi majoritatea recunosc faptul ca la inceputul oricarei relatii sexul este mult mai des si mai variat, sunt multe si femeile care spun ca ele incep mai usor, pentru a nu le da impresia partenerilor ca sunt dependente de sex sau pentru a nu le da impresia ca au avut mai multi parteneri in trecut. De obicei barbatii inteleg acest lucru si nu se grabesc sa-si catalogheze partenera ca incompatibila. Insa tu nu trebuie sa te bazezi foarte mult pe acest lucru. Ar fi bine ca dupa primele nopti petrecute impreuna sa-i arati exact ce-ti place si ce vrei de fapt.

Afla cat de important este sexul pentru el
Nu este nimic deplasat sa dicutati despre sex la inceputul relatiei voaste. Pana la urma nu trebuie sa stii de la inceput cu cine ai de-a face? Daca el vrea sa faceti dragoste in fiecare noapte, iar tu doar de 2-3 ori pe luna? Bineintels ca sunt si alte probleme care trebuie dezbatute la inceput de relatie, dar increderea si dragostea sunt la fel de importante pentru unii ca si sexul.

Este o prioritate?
Daca deja iti inchipui ce viata linistita vei duce alaturi de el, incearca sa-ti raspunzi la cateva intrebari si vezi care este stadiul relatiei voastre. Il iubesti? Ai incredere in el? Te simti bine in compania lui? Te satisface din punct de vedere sexual?

Poate ca lucrurile nu iti sunt foarte clare inca, dar daca ai reusit sa raspunzi cu "da" la majoritatea intrebarilor, atunci sunt sanse de viitor pentru voi doi. Dar daca este mai mult "nu" decat "da", ar trebui sa te mai gansesti la ce este important pentru tine. Nu este vorba numai de sex, ci de intreaga ecuatie in care voi doi sunteti necunoscutele.

Cat de des iti place sa faci?

Daca tu vrei sa faci sex de cinci ori pe saptamana, iar el in fiecare zi, se poate ajunge la un compromis. Dar daca tu vrei de cateva ori pe saptamana, iar el o data pe luna, atunci va confruntati deja cu o problema. Asa ca trebuie sa discutati despre aceasta problema la fel cum ati procedat cu cea despre statul impreuna, cina sau iesitul la film. Fiti rezonabili si faceti tot posibilul pentru a ajunge la o intelegere. Si incearca sa nu spui ceva de genul "daca nu vrei sa facem dragoste zilnic, poate voi fi tentata sa te insel" - nimic bun nu va rezulta din asta.

Cat de ciudata esti?

Fie ca iti place sa porti pampers, sa fii plesnita peste fund inainte sa faci dragoste sau iti plac momentele pline de pasiune, felul in care iti place sa faci acest lucru este la fel de important ca si cat de des vrei sa faci. Va fi creativ si coopernat sau va pleca pur si simplu din camera daca il vei ruga sa-ti atinga puncul G? Pana la urma toata lumea iubeste friptura, dar cati o prefera fara condimente?

Discutati
In zilele noastre pare tot mai greu pentru marea majoritate dintre noi sa reusim sa pastram o relatie. Poate pentru ca ne este rusine sau teama sa discutam despre ceea ce ne framanta? Si nu este deloc rusinos sa consideri sexul o parte importanta a relatiei voastre. Este unul din lucrurile care te ajuta sa te relaxezi, iar daca tie iti place, iar lui nu, cel putin o problema se va ivi.

O solutie? Alege un moment liber, asezati-va confortabil si daca vrei sa ai o relatie serioasa cu el, discuta toate problemele. Nu uita sa adaugi si sexul pe lista. Daca nu este decat o aventura pentru tine, atunci probabil ca deja va faceti de lucru prin dormitor.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ana-maria pe 7 Iul 2010, 13:54
    porivirea in pat

    da intradevar potrivire in pat e foarte importanta intro relatie eu asta cred fiecare cu parerea lui pentru mine e important.in relatia cu sotul meu nu prea ne potrivim in schimb cu amantul da

    2
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod