Top 3 cele mai bune momente ale zilei în care este bine să faci sex

Partidele de sex pot fi plăcute sau plictisitoare, de lungă durată sau scurte, intense sau lipsite de afecţiune, iar acest lucru depinde foarte mult de starea de moment a ambilor parteneri.

Partidele de sex pot fi plăcute sau plictisitoare, de lungă durată sau scurte, intense sau lipsite de afecţiune, iar acest lucru depinde foarte mult de starea de moment a ambilor parteneri.

Pentru a avea parte de „amor nebun“, este clar că trebuie să fii în cea mai bună formă fizică şi psihică, iar sexologii spun că inclusiv momentele zilei pot influenţa pozitiv sau negativ o partidă de sex.

Potrivit specialiştilor, pentru a avea parte de o relaţie lipsită de monotonie şi plină de fericire, trebuie să faceţi sex de cel puţin trei ori pe săptămână. Dar să lăsăm aceste detalii şi să ne concentrăm pe ceea ce contează cu adevărat, şi anume momentele prielnice pentru a face sex.

Orgasmul dinainte de muncă

Majoritatea bărbaţilor preferă sexul matinal în detrimentul partidelor care au loc noaptea târziu. Potrivit cercetărilor, cele mai reuşite partide de sex se desfăşoară între orele 6.00 şi 11.00.

Amorul matinal, care are loc înainte de muncă, este considerat de sexologi foarte benefic, deoarece vă ajută să vă treziţi mai repede din amorţeală şi să aveţi o stare de bine pe întreaga durată a zilei.

Sexul de seară

Cu toate că bărbaţii adoră partidele de sex care au loc dimineaţă, ei nu se dau în lături nici dacă este vorba despre un amor nocturn. Potrivit cercetătorilor, acesta este al doilea cel mai bun moment al zilei în care trebuie să faceţi sex.

Sexul de la sfârşitul zilei vă va ajuta pe amândoi să scăpaţi de stresul zilei şi să aveţi un somn mai liniştit. Însă, trebuie reţinute câteva lucruri esenţiale.

Medicii avertizează că ora 21.00 este critică pentru bărbaţi, deoarece atunci se simt irascibili şi au nevoie de linişte pentru a se relaxa. Lasă-l cel puţin o oră să se uite la televizor sau să facă orice simt el că îl va ajuta să se relaxeze, iar apoi fii senzuală cu el. Odată ce îşi revine şi îi creşte nivelul de testosteron, cu siguranţă va avea chef de o partidă de sex.

Pentru a fi sigură că totul merge bine, este de preferat să faceţi sex la duş. Sexologii afirmă că acest tip de sex, spontan, rapid şi plăcut, îi va face pe ambii parteneri să se simtă mai bine. Partida de dragoste de seară trebuie să dureze între trei minute şi 13 minute. Dacă sexul durează mai puţin de trei minute,  nici bărbatul şi nici femeia nu vor fi satisfăcuţi, iar dacă durează peste 13 minute, este o pierdere de timp.

Dimineţile târzii şi amorul perfect

Dacă este weekend sau sunteţi în concediu ori vacanţă, cel mai bun sex este cel care se desfăşoară într-o dimineaţă târzie. Dacă ştiţi că nimic nu vă stresează şi aveţi toată ziua pentru voi doi, puteţi avea parte de cât preludiu doriţi.

Pentru ca partidele de amor care au loc între orele 10.00 şi 13.00 să fie foarte plăcute, încercaţi să vorbiţi cât mai mult în timp ce faceţi dragoste. Potrivit cercetătorilor, acest lucru duce la o viaţă sexuală mai fericită. Mai mult, specialiştii sunt de părere că dacă vrei să ajungi şi tu la orgasm, nu doar partenerul tău, este bine să stai deasupra. În acest fel tu controlezi ritmul şi mişcările, iar partida de sex poate fi mai lungă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod