Sexul este mai bun cu dragoste

Cercetarea "Archives of Sexual Behavior", la care au participat atât bărbaţi cât şi femei, a descoperit faptul că satisfacţia sexuală deplină vine atunci când iubeşti şi eşti devotat persoanei de lângă tine.
Ca şi cum mai era nevoie de un studiu pentru a se ajunge la o astfel de concluzie... Cercetarea "Archives of Sexual Behavior", la care au participat atât bărbaţi cât şi femei, a descoperit faptul că satisfacţia sexuală deplină vine atunci când iubeşti şi eşti devotat persoanei de lângă tine.
 
Bărbaţii care fac sex, doar pentru a-şi îmbunătăţi stima de sine sunt mai puţin satisfăcuţi, la fel ca şi cei care fac sex pentru a obţine diverse beneficii. Aceste ipoteze se verifică şi în cazul femeilor.
 
Şi dacă ar fi să cităm şi alte studii, dragostea este cel mai puterinic sentiment, mai puternic decât actul sexual...
 
În urma numeroaselor cercetări s-a mai descoperit şi faptul că bărbaţii au capacitatea de a distinge iubirea de sex, compartimentarea creierul lor având capacitatea de a aborda separat cele două noţiuni; din acest motiv, un bărbat se poate considera foarte fericit atunci când este implicat într-o relaţie care este bazată doar pe atracţie fizică.

 
Femeile, însă, sunt mai "complicate" atunci când vine vorba despre o relaţie. S-a descoperit că în mintea femeii există o întreagă reţea de conexiuni între centrul iubirii şi cel sexual. Potrivit numeroaselor descoperiri, s-a descoperit că acest centru al iubirii trebuie să fie activat înainte să fie declanşat centrul sexului.
 
Femeia nu poate percepe separat cele două noţiuni, iubirea şi sexul, pe când bărbatul este capabil să accepte că o relaţie a însemnat "doar sex". Din acest motiv, multor femei le este foarte greu să creadă că o astfel de relaţie nu a însemnat nimic în ochii bărbatului, pentru că pentru ele sexul înseamnă iubire.

 
Din punct de vedere emoţional, se pare că venim din emisfere diferite. Dar, bineînţeles, există şi situaţii când cele două emisfere se intersectează, iar relaţia dintre femeie şi bărbat devine una amoroasă şi sexuală, deopotrivă.
 
Clar este faptul că diferenţa dintre sex şi dragoste nu este că îţi spune 'Te iubesc' în timpul actului sexual. Aceste cuvinte pot fi rostite doar pentru că ştie că ele îţi provoacă orgasm sau pentru că a intuit că îţi doreşti să le auzi... Ele nu au nicio însemnătate dacă nu sunt spuse din suflet... Multe cupluri tânjesc după dragoste, dar, din păcate aş spune, sfârşesc în a face sex.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod