Sexul de dimineaţă: un mod exploziv de a începe ziua

Persoanele care îşi încep ziua cu o partidă de sex sunt mult mai sănătoase şi mai fericite decât cele care nu fac asta. Nu o spun eu, ci oamenii de ştiinţă.
Persoanele care îşi încep ziua cu o partidă de sex sunt mult mai sănătoase şi mai fericite decât cele care nu fac asta. Nu o spun eu, ci oamenii de ştiinţă.  
 
Sexul de dimineaţă reduce riscul de atac de cord, îmbunătăţeşte fluxul sangvin şi activitatea aparatului circulator, reducând presiunea arterială, previne dezvoltarea diabetului şi te scapă de migrene. Medicii chiar recomandă o frecvenţă 3 ori/săptămână a sexului dimineaţa.
 
Trezeşte-ţi uşor iubitul, sărutându-i încet faţa, apoi corpul, mângâie-i trupul şi coboară cu mâna acolo... jos. Lipeşte-te de el, onduieşte-te uşor, şopteşte-i cuvinte dulci şi scoate-i, cu grijă, hainele, iar de aici nebunia poate începe!
 
Cu nimic nu se compară acest 'sex pe bâjbâite'... În mod sigur, ziua ce urmează vei râde cu gura până la urechi, vei avea energie foarte multă şi vei fi îndrăgostită şi fericită pe tot parcursul zilei.  
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • iulya pe 8 Dec 2010, 22:34
    hmmm

    ... intr.adevar ... asa e ... sexul dimineatza ofera multe satisfactii in acea zi.. partenerul meu obisnuieste sa doreasca amorul si dimineatza .. chiar daca am facut.o si seara .. toata noaptea:)).. dak ar fi dupa el .. nonstop:)):))

    0
    0

  • Lucian pe 8 Dec 2010, 12:06
    Draga Bianca...

    Imi permit sa adaug niste corecturi la cele scrise de tine. In loc de "cuvinte dulci" incearca mai bine niste cuvinte murdare, s-ar putea sa aiba sa aiba un efect mult mai... tare! Si fii sigura ca se culca seara la timp, daca se scoala de dimineata rupt de oboseala sigur n-o sa-i arda de nimic.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod