Sexul a devenit rutina?

Oricat de mult v-ati iubi, sexul poate deveni rutina dupa o perioada de timp. Ceea ce a fost excitant, satisfactator si aventuros la inceput poate deveni previzibil.

Oricat de mult v-ati iubi, sexul poate deveni rutina dupa o perioada de timp. Ceea ce a fost excitant, satisfactator si aventuros la inceput poate deveni previzibil. Cum poti oare sa retraiesti noptile de la inceput?

Adu inapoi emotiile, fiorul dragostei

Poti aduce pasiune intr-o relatie mai veche mult mai usor decat poti aduce increderea intr-o relatie de inceput. Odata ce luna de miere s-a sfarsit, plictiseala isi poate face loc in viata voastra si mai ales in patul vostru.  Sexul se poate ivi atunci cand pur si simplu nu va puteti tine mainile departe unul de celalalt pana la petrecerea timpului liber intr-o vineri seara. Majoritatea dintre noi spun ca noptile de amor traite la inceputul unei relatii sunt unice si cele mai spectaculoase.

Dar iata si o veste buna. Sexul poate deveni mai bun cu timpul si este usor sa aduci mereu ceva nou si excitant.

De fapt partenerii ce sunt impreuna de foarte mult timp pot face dragoste mult mai excitant si aventuros decat la inceputul relatiei lor. Exista intre ei acea incredere care face sa fie mutl mai simplu sa ceri si sa primesti ceea ce vrei de fapt.

Trebuie sa faci si un mic efort din cand in cand prin mici gesturi romantice sau sugestii de apropiere, dar va merita cu siguranta.

Sexul la inceputul relatiei
Motivul pentru care sexul este atat de excitant la inceputul relatiei este ca vrei sa iti placa. Cel putin orgasmul este mai mult ceea ce vrei tu sa fie decat ceea ce simti. Cauti placerea cu orice pret.

Adu-ti aminte de ce era asa de bine
Cand te avanti intr-o relatie, nu stii ce se va intampla mai tarziu, dar visezi ca totul va fi bine. Insa cat de curand iti vei da seama cum merge treaba in pat. Lectiile despre dragoste invatate de voi inainte vor micsora putin din mister.
Asa ca amintiti-va ce facea diferenta, de ce era asa deosebit inainte.

Nu uita de principii
Amintiti-va de ce v-ati indragostit. Ce te-a atras la el? Asa veti incerca macar sa retraiti emotia acelor zile. Prima atingere, primul sarut, prima imbratisare. Trebuie sa incerci mereu sa descopri ceva nou la partenerul tau. Acum increderea este piatra de temelie a relatiei. Nu mai exista timiditate, exista doar incredere si dorinta. Poate si gusturile se schimba de-a lungul timpului.

Ceea ce v-a placut candva poate fi acum plictisitor si ceea ce va era rusine sa acceptati poate fi acum interesant. Pentru a excela oriunde este nevoie de exercitii. Si aici te poti ghida dupa aceeiasi regula. Iata si exercitiile despre care vorbeam.

Exercitii practice
Sunt trucurile si tehnicile pe care terapeutii le recomanda cuplurilor cu probleme.
Le poti printa si apoi le poti incerca.

Unele trebuie sa le faci singura, iar la altele este nevoie si de ajutorul partenerului. Indiferent de situatie, va fi distractiv!

Concentrati-va pe atingeri - Mangaiati, atingenti, strangeti, dar nu faceti dragoste! Aflati impreuna ce gen de atingeri va plac.
Atingerile senzuale - Simti diferenta dintre bumbac, lana, catifea sau satin cu ochii inchisi? Experimenteaza asta cu diferite genuri de atingeri.
Baia erotica - Lumanari, spuma de baie, prosoape pufoase, muzica, apa multa si relaxare...
Doctorul si asistenta - Ocazia de a descoperi si a pune intrebari. Numai ce spune doctorul!
As vrea ca tu sa... - Vrei sa faceti dragoste in lift? Sa incercati o alta pozitie? Acum ai ocazia sa spui ce vrei cu adevarat.
Invata sa visezi - Daca iti este greu atunci invata pe de rost cateva scenarii care crezi ca se potrivesc cu ocazia.

Hraniti-va - Ai incredere in iubitul tau? Atunci alege o mancare care va place si lasa-l sa te hraneasca!
Pregateste locul - Cu trucuri, lumanari, muzica si mirosuri poti sa faci din simplul tau dormitor un adevarat loc al dragostei.
Fixeaza o intalnire - daca nu veti uita sa va dati intalniri, prospetimea va continua sa existe in relatia voastra.
Fa-i un masaj - Incalzeste-ti mainile, pune-ti ulei pentru masaj pe ele si joaca-te cu corpul partenerului.
Invata sa-ti cunosti corpul - Cat de bine iti cunosti de fapt corpul? Relaxeaza-te, exploreaza-ti corpul si invata ce atingeri iti plac.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod