Nu mai are chef de sex?

Poate e stresat. Sau obosit. Are o legatura ascunsa? Intrebarile si frustrarile se inmultesc de la zi la zi. Iata in ce mod poti face fata atunci cand iubitul sau sotul tau...
Poate e stresat. Sau obosit. Are o legatura ascunsa? Intrebarile si frustrarile se inmultesc de la zi la zi. Iata in ce mod poti face fata atunci cand iubitul sau sotul tau exagereaza in ce priveste nepasarea cu care te trateaza.

Serviciul il streseaza prea mult?

Desi te ingrijoreaza acest lucru, sa stii ca foarte multe cupluri sufera din cauza problemei mai sus mentionate. Cu mai mult de 50 de ore pe saptamana petrecute la serviciu, nu este deloc surprinzator ca stresul acumulat poate omori viata de cuplu. Cine stie, se poate transforma chiar intr-un motiv de divort daca nu luati masuri, adica nu va impartasiti gandurile si problemele.



Comportamentul lui retras te poate face sa crezi ca nu te mai doreste, ca nu te mai considera atragatoare. Nici prin gand nu iti trece ca s-ar putea ca el sa fie cel care se simte neinteresant. Ratarea unei promovari sau marirea de salariu care nu s-a concretizat se pot rasfrange si asupra dorintei sale din dormitor.

Ce ar fi sa ii amintesti ca este cel mai important pentru tine si ca nu il evaluezi dupa prestatia sa la locul de munca? Gaseste in fiecare zi putin timp doar pentru voi doi, vizionati un film care va aduce aminte de lucruri placute, planuiti un week-end la munte si impartasiti-va nemultumirile dar mai ales dorintele.

Vietile voastre s-au schimbat?

La inceput, cuplul este o unitate. Iesiti impreuna, faceti dragoste, locuiti impreuna.

Toate bune si frumoase dar, dupa cativa ani, cand apar si copiii, s-ar putea sa te trezesti intr-o dimineata si sa realizezi ca, de fapt, aveti vieti separate. Activitati diferite, comunicare slaba si, pana sa va dati seama, nu mai aveti nici o viata sexuala. Nu te lasa pagubasa, priveste in urma si redescopera clipele petrecute impreuna, visele si scopurile pe care le-ati impartasit atata vreme. Transmite-i ca ai nevoie sa fie acolo pentru tine si copiii vostri (daca exista) si invata-l sa se implice mai mult in viata de familie.

Are o relatie extraconjugala?

Este greu sa accepti ca partenerul are o problema de libido dar e si mai dureros sa il suspectezi ca nu si-a pierdut interesul pentru sex, ci pentru tine! Locul de munca poate deveni un spatiu al placerii, o adevarata casa. Partea care te avantajeaza este ca relatiile de birou inseamna sex fara responsabilitati, fara asteptari si implicari deosebite.

Merita sa ierti tradarea? De ce sa nu incerci cateva sedinte de consiliere in cuplu? O persoana obiectiva ar putea ajuta mai mult decat iti poti imagina.

Sexul e plictisitor?

Sa ai parte de cateva partide excelente de sex la inceputul relatiei nu este prea greu. Esti indragostita, plina de energie si iti doresti mai mult decat orice sa il dai pe spate de placere. Sexul poate deveni o rutina atunci cand rolurile si asteptarile din asternut sunt fixate si nu se mai intampla nimic nou.

In cartea "Marte si Venus in dormitor", autorul John Gray spune ca barbatii nu mai au initiativa in pat atunci cand nu se mai simt doriti.

Experimentati noi tehnici, mai ales ca exista atata "material didactic" pe Internet, in carti sau la televizor.

Stati departe de stereotipuri, altfel unul dintre voi va reprosa: "M-am saturat sa fiu tot eu cel/cea care incepe!".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod