Sex. Zonele erogene ale iubitului tău. Află cum şi unde trebuie să-l atingi


Eşti sigură că iubitul tău a avut parte de cele mai tari senzaţii cu tine în pat? Ca să fii sigură că îi oferi iubitului tău clipe magice ori de câte ori faceţi dragoste, află câteva secrete despre trupul lui împărtăşite de sexologi. Află ce puncte sensibile să-i atingi în timpul sexului ca să explodeze de plăcere!



Şi bărbaţii au punctul G!


Nu doar femeile au un punct G, care, odată stimulat, provoacă orgasme de o intensitate mult mai puternică. Bărbaţii au şi ei un punct G. Este vorba despre prostată, care se situează ceva mai jos de vezica urinară. Îi poţi stimula prostata, deci punctul G, aşezând două degete pe porţiunea de piele dintre scrot şi anus. În acest fel aplici presiune pe prostată şi o stimulezi indirect.

Îi poţi atinge această zonă atunci când îi faci sex oral, cu câteva momente înainte să ejaculeze, iar orgasmul va fi mult mai intens.

Conturul urechii


O zonă extrem de sensibilă, pe care i-o poţi stimula şi în public este porţiunea exterioară a urechii, care este foarte bogată în terminaţii nervoase. Când îi săruţi urechea, nu te mai axa pe zona din centru. Încearcă mai degrabă să-i săruţi gâtul şi să urci cu buzele pe cartilagiul extern al urechii. Senzaţia îi va provoca fiori!

Frenulum


Capul penisului comunică cu restul penisului printr-o porţiune îngustă de piele denumită frenulum sau, popular, aţa penisului. Ori de câte ori vrei să-i oferi iubitului tău un orgasm rapid şi intens, stimulează-i această zonă. O poţi face foarte uşor cu limba în timpul sexului oral, dar şi manual. În timpul sexului, alege poziţii care favorizează penetrarea superficială, cum ar fi poziţia linguriţă, când amândoi staţi întinşi pe o parte, tu cu spatele la el. Nu uita să-ţi încordezi muşchii Kegel pentru un plus de plăcere de partea amândurora.

Linia din centrul scrotului


Dacă ai studiat cu atenţie anatomia iubitului tău, înseamnă căai remarcat linia de pe scrot care desparte testiculele şi urcă la baza penisului. Porţiunea trasată de această linie este foarte sensibilă şi îi poate provoca senzaţii nebănuite de plăcere iubitului tău, dacă ştii cum să o stimulezi.

Te poţi plimba cu un deget sau cu limba de-a lungul scrotului, dar doar după ce iubitul tău este erect. Altfel, mişcarea ta îi poate provoca un uşor disconfort. În timpul sexului oral, când iubitul tău este deja excitat, urmăreşte cu limba linia, de la baza scrotului până la baza penisului, şi urcă mai sus, până când ajungi la frenulum şi capul penisului. Parcurgi un traseu extrem de bogat în terminaţii nervoase şi îl aduci pe iubitul tău în extaz!

Coccisul


Coccisul, adică osul din extremitatea inferioară a coloanei vertebrale, pe care îl ştim şi sub denumirea populară de "noadă" abundă în energie sexuală, susţin experţii în sex tantric. Coccisul şi penisul unui bărbat comunică printr-un fir de energie sexuală, iar dacă stimulezi simultan ambele zone, îi creşti potenţa şi plăcerea! Când staţi în poziţia misionarului, masează-i coccisul şi vei remarca mişcări mai pasionale ale iubitului tău!