Vedete România: 5 bărbaţi călcaţi în picioare de femei în 2011

Am asistat în anul care tocmai se încheie la scandaluri care până la urmă ne-au făcut să râdem, în loc să-i compătimim pe cei aflaţi în mijlocul lui. Cu aceste ocazii am aflat cam care este viaţa de miliardar sau de artist din România, viaţa din spatele scenei pe care, evident, toată lumea este numai un zâmbet. Chiar dacă, numai printre rânduri, ni s-au confirmat bănuielile vizavi de marea dragoste dintre Iri şi Moni, am aflat că Zăvo nu prea îl mai iubea pe Pepe de ceva timp, chiar dacă în exterior totul părea rupt dintr-un vis, iar mariajul lui Augustin Viziru a explodat când nimeni nu se aştepta.


Din toate ecuaţiile, cei care au ieşit cei mai şifonaţi au fost bărbaţii, chiar dacă, în multe dintre cazuri, ei au fost cei care le-au făcut vedete pe jumătăţile lor.
1 din 6

Pepe, înşelat de Oana Zăvoranu

La finalul anului trecut, chiar dacă între ei erau ceva conflicte, nimeni nu s-ar fi gândit că Oana Zăvoranu şi Pepe se vor despărţi. Ei bine, iată că imposibilul s-a petrecut şi, din păcate, a fost completat cu o serie de scandaluri şi injurii care au zdruncinat mondenul românesc, câteva luni bune. Motivul divorţului a fost adulterul comis de Querida, dat în fapt la TV, chiar de latin-lover. Ceea ce a urmat după toate dezvăluirile, cu sau fără perdea, făcute de Pepe, a întrecut orice limită a imaginabilului. "Înainte se dădea şmecher, că poate să mă îngroape în bani, că nu îi mai trebuie casa. Acum nu mai eşti şmecher, băi latino pulovărule, plângi după o canapea şi o plasmă primite de la mama? Ăsta e bărbat, mă?", l-a ironizat Querida pe Pepe. Aceasta fiind numai una dintre ocazii şi trebuie să recunoaştem că a fost una uşurică, pentru că altă dată nu s-a sfiit să-l facă homosexual, pârlit sau tiriplici.
30 Decembrie 2011
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cristina pe 30 Dec 2011, 15:47
    Gabi Bădălău

    Si Gabi Bădălău nu ar fi trebuit sa lipseasca,deasemenea Ramona Gabor a avut grija sa-i dovedeasca adevarata "dragoste".

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod