Sex. Probleme în viaţa intimă? Mersul pe bicicletă te ajută!

Oamenii care se deplasează la serviciu pe două roţi dau un randament mai bun la locul de muncă, sunt mai puţin stresaţi, se bucură de mai multă armonie în relaţia cu familia şi prietenii

Oamenii care se deplasează la serviciu pe două roţi dau un randament mai bun la locul de muncă, sunt mai puţin stresaţi, se bucură de mai multă armonie în relaţia cu familia şi prietenii şi au parte de o viaţă sexuală mai bună, arată un nou studiu.

Potrivit cercetătorilor din Marea Britanie, persoanele care merg zilnic pe bicicletă sunt mai fericite şi mai energice, comparativ cu perioadele în care se deplasau cu maşina personală sau mijloacele de transport în comun spre serviciu.

Cicliştii intervievaţi în timpul cercetării au declarat că mersul pe bicicletă nu le-a îmbunătăţit doar condiţia fizică, ci şi alte aspecte importante ale vieţii.

89% dintre cei care merg la muncă pe bicicletă susţin că acest lucru îi ajută să scape de stres şi astfel au relaţii mai armonioase cu prietenii şi familia, informează publicaţia "Daily Mail". 66% dintre aceştia au declarat că relaţia de cuplu s-a îmbunătăţit de când folosesc bicicleta ca mijloc de deplasare, iar 39% au precizat că această activitate fizică le-a furnizat mai multă energie şi le-a crescut performanţele sexuale.

În plus, aproape jumătate dintre participanti au declarat că, de când merg cu bicicleta la seriviciu, se simt capabili să muncească mai mult, iar 82% se simt mai puţin stresaţi. O treime dintre ciclişti au spus că mersul pe bicicletă îi relaxează şi le îmbunătăţeşte creativitatea, iar 15% dintre ei au spus că au avansat mai rapid în carieră decât colegii lor care nu merg cu bicicleta.

La studiu au participat 2.500 de persoane care merg la muncă doar pe bicicletă şi care au renunţat la maşini sau la transportul în comun.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod