Ce spun degetele despre iubitul tău? Află la ce trebuie să fii atentă!

Mâinile pot dezvălui cât de fertil este un bărbat, arată un nou studiu condus de cercetătorii din Coreea de Sud. Aceştia susţin că au descoperit o legătură între lungimea degetelor de la

Mâinile pot dezvălui cât de fertil este un bărbat, arată un nou studiu condus de cercetătorii din Coreea de Sud. Aceştia susţin că au descoperit o legătură între lungimea degetelor de la mâini şi dimensiunea testiculelor.

Un studiu condus de Departamentul de Urologie al Spitalului Universitar Gachon Gil din Incheon şi de la Seoul National University Hospital a scos la iveală că bărbaţii care au degetul inelar de la mâna dreaptă mai lung decât degetul arătător au şi testicule mai mari.

Explicaţia specialiştilor este că genele care determină dezvoltarea genitală şi cea a degetelor în stadiul embrionar sunt aceleaşi, scrie DailyMail. Bărbaţii care au testicule mai mari produc mai mulţi spermatozoizi şi sunt mai fertili.

La studiu au participat 172 de coreeni cu vârsta între 20 şi 69 de ani, care se aflau în spital pentru diferite intervenţii urologice. Experţii au mai descoperit că vârsta şi înălţimea bărbaţilor nu influenţează mărimea testiculelor.

Un studiu anterior a făcut legătura între dimensiunile degetelor şi sex-appeal.

Cercetătorii au descoperit că femeile care au degetul arătător mai lung ca inelarul sunt considerate mai atrăgătoare, pentru că au de obicei figuri mai simetrice. La bărbaţi, în schimb, sunt mai atrăgători cei care au degetul inelar mai lung.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod