Sex. Îţi place să porţi roşu? Află ce mesaj transmiţi!

Femeile care se îmbracă în roşu sunt considerate infidele şi foarte interesate de sex, arată un nou studiu. Dacă în anumite culturi, roşul simbolizează norocul, în altele acesta

Femeile care se îmbracă în roşu sunt considerate infidele şi foarte interesate de sex, arată un nou studiu.

Dacă în anumite culturi, roşul simbolizează norocul, în altele acesta exprimă pasiunea şi sexualitatea. Cercetătorii de la Universităţile Rochester, Trnava şi Academia Slovacă de Şiinţe au descoperit cum sunt percepute femeile care se îmbracă în haine roşii.

Studii anterioare au arătat că bărbaţii consideră că femeile care poartă roşu sunt mai receptive din punct de vedere sexual, dar până acum nimeni nu a studiat opinia femeilor despre alte femei care poartă această culoare.

Studiul, care a fost publicat în Personality and Social Psychology Bulletin şi citat de Descopera.ro, a căutat răspunsul la trei ipoteze: dacă femeile vor considera că femeile care poartă roşu sunt mai receptive sexual, dacă sunt considerate infidele şi dacă femeile care au o relaţie stabilă tind să-şi păzească partenerul de femeile care poartă roşu.

Astfel, cercetătorii au realizat trei experimente. La primul experiment, cercetătorii au descoperit că femeile care poartă roşu sunt considerate ca fiind foarte interesate de sex. Al doilea experiment a arătat că roşul le face să pară infidele în relaţie, iar cel de-al treilea studiu a arătat că femeile care poartă roşu sunt considerate o ameninţare pentru cupluri.

Cele trei experimente au arătat că şi femeile cred că o rochie roşie sugerează receptivitate sexuală şi infidelitate, la fel cum consideră şi bărbaţii.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod