Sex oral. 6 trucuri ca să scapi de inhibiţii. Oferă-i partida de amor visată!

Adori momentele când iubitul tău coboară şi-ţi răfaţă cea mai intimă zonă a corpului tău, însă când vine vorba să-i întorci favoarea, te codeşti? Din lipsă de experienţă sau din simplul fapt că nu găsesc plăcută această experienţă erotică, multe femei evită să ofere sex oral iubiţilor. Dacă te numeri printre ele, află că sexul oral se numără printre cele mai arzătoare dorinţe ale masculilor. Şi doar el are de câştigat, ci şi tu şi relaţia voastră. Specialiştii susţin că sexul oral este important pentru armonia în cuplu şi contribuie la satisfacţia sexuală a ambilor parteneri. De asemenea, creşte încrederea între parteneri, dar şi afecţiunea. Una dintre explicaţiile oferite de sexologi este că orgasmele provocate cresc nivelul de oxitocină, hormon care te face să te simţi ataşat de sursa plăcerii. Dacă te-am convins, urmează aceste sfaturi pentru a-i oferi o experienţă erotică specială, pe care nu o va uita toată viaţa.

Începe cu săruturi delicate
Filmele pentru adulţi nu oferă întotdeauna exemple de urmat. Desfăşoară acest act în felul tău şi va fi o experienţă plăcută pentru amândoi. Tratează-i penisul cu senzualitate şi imaginaţie. Începe partida cu săruturi în zona intimă şi tachinează-i capul penisului cu limba. Apoi, cuprinde-i penisul cu buzele şi mişcă-te lasciv, de sus în jos şi invers, cu o uşoară rotire a capului, atât cât să-i trezeşti fiecare nerv în parte. O tehnică senzuală de sex oral îi poate oferi iubitului tău un orgasm mult mai intens, de neuitat.

Foloseşte-ţi mâinile
Chiar dacă îl poţi satisface doar cu buzele şi limba, foloseşte-ţi mâinile pentru a-i provoca şi mai multă plăcere. Pune o mână pe penis, fără să-l strângi prea tare, şi a doua pe testicule sau pe o altă zonă erogenă. O altă mişcare care îl va înnebuni de plăcere este folosirea mâinilor pe fesele lui după ce i-ai luat penisul în gură. Împinge-l astfel de la spate, stabilind tu ritmul şi împingând penisul în gură, tot mai adânc.

Explorează!
Foloseşte-ţi vârful limbii pentru a explora penisul de la bază până la vârf. Însă nu te limita la atât. Alintă-l şi cu părţile laterale ale limbii şi mai ales cu partea ei inferioară, ce are o textură diferită. Atenţie la dinţi! Niciunui bărbat nu-i face plăcere să-şi simtă bărbăţia "în pericol" alături de dinţii tăi.

Scapă de senzaţia de vomă!
Tot ce trebuie să faci este să descoperi poziţiile potrivite care să te ajute să îţi relaxezi muşchii gâtului şi să înveţi să-ţi controlezi senzaţia de vomă/înec. Aşa că respiră adânc, relaxează-ţi gâtul şi maxilarul, scoate limba şi treci la acţiune. Prin această tehnică vei avea asigurată satisfacţia iubitului. Dacă reflexul vomitiv este puternic, încearcă această poziţie: întinde-te pe spate şi lasă-ţi iubitul deasupra ta, în timp ce-i face sex oral.

Foloseşte lubrifiant
Lubrifierea asigură mai multă plăcere, atât în cazul penetrării, cât şi în timpul actului oral. Investeşte într-un lubrifiant bun şi alege un produs aromat, toarnă câteva picături pe penis sau pe buzele tale şi oferă-i o experienţă pasională. Nu numai că vei savura un moment delicios, dar îi vei oferi iubitului un spectacol erotic de neuitat. Apoi, pune puţin lubrifiant pe clitoris şi lasă-l să-ţi întoarcă favoarea. 

Înghiţi sau...?
Cei mai mulţi bărbaţi vor să te vadă că înghiţi şi că îţi place. Dacă totuşi nu eşti dispusă să finalizezi astfel partida de sex oral de neuitat, scuipă discret într-un şerveţel de hârtie. Ejacularea pe sâni sau pe faţă poate fi o altă experienţă extrem de excitantă pentru partener, mai ales dacă te aude cum gemi în timp ce ajunge la orgasm.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod