Sex. Iubitul tău are probleme cu erecţia? 7 sfaturi care vă vor îmbunătăţi viaţa amoroasă

Se întâmplă chiar şi celor mai buni amanţi. În mijlocul acţiunii, totul pare că funcţionează şi, brusc, el rămâne fără "combustibil". Nu te panica! Deşi este un incident frustrant, te putem ajuta să depăşeşti momentul. 

Nu te învinovăţi!
Nu, nu este vina ta, iar acest incident nu a avut loc din cauză că el nu te mai găseşte atrăgătoare. Experţii susţin că pierderea erecţiei poate fi provocată de numeroşi factori, iar atracţia sexuală scăzută este unul dintre cei mai rari. 

Fii blândă cu el şi nu-l critica!
Pentru a evita aceste probleme pe viitor, trebuie să îţi alegi cu grijă cuvintele de încurajare şi, în niciun caz, nu trebuie să faci glume pe seama lui şi nici să-i arăţi că eşti supărată sau dezamăgită. Dacă pentru tine este doar o "întâmplare nefericită", el o poate vedea ca pe o adevărată tragedie. Ţine doar de tine să-l încurajezi şi să nu transformi situaţia în una traumatizantă pentru el.

Descoperă cauza!
Stresul este unul dintre cei mai mari duşmani ai unei vieţi sexuale satisfăcătoare. Studiile efectuate de specialişti au arătat că nivelul crescut de anxietate, dar şi stresul legat de muncă, au un impact negativ asupra erecţiei. Nu ar strica nici să-i oferi masaje erotice. Nu numai că îl vor ajuta să se relaxeze, dar îl vor şi stimula. Însă nu doar stresul şi anxietatea pot cauza pierderea erecţiei. Depresia, consulmul de alcool, fumatul, anumite medicamente, supraponderalitatea, nivelul scăzut de testosteron şi anumite afecţiuni pot afecta activitatea sexuală. Descoperă adevărata cauză şi căutaţi soluţii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod