PUREUN NARAE (Azure Wings) şi Radical G.NO deschid concertul LUNAFLY

Una dintre cele mai iubite formaţii Kpop ale momentului, Lunafly, revine la Bucureşti , la un an de la concertul senzaţional susţinut în România în anul 2014.

Într-o formulă nouă, extinsă, muzica  va fi şi mai energică prin aportul noilor membri, Jin (baterie) şi Yub (chitară), care se alatură motorului trupei: Sam Carter (lider vocal, compozitor, chitară, vioară) şi Yun (Han Seungyun 한승윤) voce, compozitor, chitară, baterie).

Concertul va avea loc pe data de 5 septembrie 2015, în Aula Universităţii Româno – Americane, începând cu orele 20:30. Accesul publicului în sala va fi permis începând cu orele 20:00.

Şi, pentru ca toţi cei prezenţi să aibă parte de o seară de neuitat, atmosfera va fi încălzită de formaţiile Pureun Narae (Azure Wings) şi Radical G.NO.

Pureun Narae este prima formaţie românească de SamulNori, un stil muzical tradiţional coreean care se bazează pe armoniile create de instrumente de percuţie.

Compusă din 8 membri cu vârste şi experienţe muzicale diferite, formaţia are în comun pasiunea pentru cultura coreeană şi, în special, pentru SamulNori.

Foto: Pureun Narae


Radical G.NO este o altă formaţie dance care are ca sursă de inspiraţie dansurile coreene. Fetele au făcut furori la preliminariile Festivalului Internaţional K-Pop, desfăşurat anul acesta la Bucureşti şi promit un show pe măsură şi pe 5 septembrie.

Foto: Radical G.NO


    
Pentru acest eveniment vor fi disponibile următoarele categorii de bilete, cu locuri pe scaune:
-    VIP (meet & greet – sesiune foto, autograf – se intra in grupuri de 5-10)   – 145 lei. Cumpărătorii biletelor de la această categorie au posibilitatea de a achiziţiona suplimentar un voucher DINER, în valoare de 100 de lei, care le conferă posibilitatea de a lua prânzul împreună cu membrii formaţiei, a doua zi după concert.
-    PREMIUM (early access) – 95 lei.

Posesorii de bilete Premium vor putea să asiste la 2 melodii la probele de sunet şi se va face o poză de grup în faţa scenei.
-    NORMAL - 45 lei.

Sesiunea de FanSign va avea loc imediat după concert!
Biletele se găsesc pe www.bilet.ro şi în reţeaua magazinelor  TUI Travel în mall-urile din întreaga ţară. Pentru biletele electronice achiziţionate nu mai există taxe de transport. Biletele vor putea fi achiziţionate începând cu data de 18 iulie 2015, ora 10:30.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod