Sex. Iubitul nu te mai atrage? 8 jocuri ca să reaprinzi pasiunea


4. Roluri sexy
Ce ai zice de o ieşire în oraş deghizaţi? Daţi-vă întâlnire într-un bar, îmbrăcaţi în costumaţiile stabilite anterior. Cu siguranţă întâlnirea va fi una foarte incitantă, iar rolurile interpretate vă vor asigura o noapte specială.

5. Twister erotic
Un joc distractiv atât pentru copii, cât şi pentru adulţi. Adu-l la un alt nivel şi distraţi-vă în poziţii demne de contorsionişti... dezbrăcaţi. Nu numai că va fi amuzant, dar şi foarte excitant. Săruturile pătimaşe şi atingerile fierbinţi sunt garantate.

6. Filmaţi-vă în timp ce faceţi sex
Aveţi încredere totală unul în celălalt? Atunci porniţi camera de filmat în dormitor! Filmaţi-vă în timp ce faceţi sex şi urmăriţi apoi înregistrarea. Va fi o experienţă foarte incitantă.

7. Poker pe dezbrăcate
Ce ai zice de un joculeţ extrem de incitant al cărui scop este să rămâneţi fără haine? Dacă iubitul tău este pasionat de jocurile de cărţi, atunci înlocuiţi preludiul cu un poker pe dezbrăcate. În acest joc, nu vor exista reguli sau învinşi.

8. Actori de filme erotice
Cu siguranţă urmăreşti filme pentru adulţi. Ce ai zice să o faceţi împreună şi să stabiliţi drept provocare să faceţi tot ce fac actorii? Sună incitant, nu? Regulile le stabiliţi voi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod