Sex. Iubit egoist în pat? 7 trucuri pentru amor satisfăcător

 
Ocupă-te de orgasmul tău
Dacă iubitul tău nu îţi acordă atenţia cuvenită, trebuie să fii şi tu puţin egoistă şi să faci tot ce poţi pentru a te bucura de orgasm. Indiferent cine se află deasupra, asigură-te că în timpul penetrării unul dintre voi efectuează mişcări circulare. Acestea îţi vor uşura drumul spre orgasm. 

Nu-ţi neglija clitorisul
O mare parte dintre femei nu pot ajunge la orgasm prin penetrare şi asta pentru că acest mic organ erectil nu este suficient stimulat. Cu puţină stimulare, drumul spre orgasm va fi mai uşor.

Kegel
În timpul penetrării, încordează muşchii pubococcigieni, aceiaşi pe care îi încordezi în timpul exerciţiilor Kegel. Puterea de frecare va fi mai mare, iar senzaţiile vor fi mai puternice.

Nu mima orgasmul!
Este unul dintre cele mai importante sfaturi. Dacă vei mima orgasmul, atunci va crede că ţi-a plăcut şi nu va depune eforturi să îmbunătăţească tehnica. Dă-i de înţeles că trebuie să muncească pentru a auzi sunete de plăcere din partea ta.

Dacă nimic nu pare să funcţioneze, iar iubitul tău refuză să facă schimbări, atunci pune punct relaţiei. O viaţă sexuală nesatisfăcătoare poate avea un impact negativ asupra psihicului, dar şi a sănătăţii tale. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod