Sex după orgasm. Cum îl provoci pentru a doua rundă. Sfaturi

Este momentul pentru cuvinte dulci!
Mentine-i interesul sexual cu complimente care sa-i gâdile orgoliul barbatesc. Atentie! Vorbeste doar la prezent. De exemplu: "Îmi place cum ma saruti" si nu "Mi-au placut saruturile tale".

Nu lasa nimic sa-i distraga atentia!
Primul lucru pe care vrea sa-l faca iubitul tau dupa sex este sa puna mâna pe telecomanda? Ascunde-o! Nu lasa pe nimeni si nimic sa-i distraga atentia, daca vrei sa te bucuri de o noua partida de sex. Dupa ce ejaculeaza, penisul este extrem de sensibil la orice atingere. Atingeri delicate, saruturi senzuale îl pot pregati pentru o noua prestatie.

Încercati noi jucarii!
Dupa sex, este momentul sa experimentati. Jucariile sexuale va pot aduce dipozitia necesara pentru a o lua de la capat. Încercati un vibrator nou sau puteti sa va bucurati de câteva momente de intimitate în care sa "serviti" ciocolata sau frisca de pe trupul celuilalt. Puneti-va imaginatia la treaba.

Fuga la dus!
Un dus fierbinte poate fi extrem de excitant. Stimuleaza circulatia sângelui si creeaza atmosfera ideala pentru momente intime.

Reluarea actului sexual este de obicei mai romantica decât prima partida. Preludiul dureaza mai mult si va ofera timpul necesar pentru a experimenta diverse fantezii. Ai rabdare si nu îti forta partenerul. Minutele care urmeaza dupa o partida de amor sunt importante. Mângâierile, atingerile tandre, saruturile pasionale daruite dupa sex consolideaza relatia si cresc intimitatea dintre parteneri.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Roxy foxy pe 20 Nov 2014, 18:55
    Bun articolul, dar...

    Daca vreti senzatii cu adevarat puternice, incercati sexul CU ALTUL la cateva ore dupa orgasm... Imbracati-va repede, invocand un oarecare motiv, si fugiti la amant / prieten / oricine stiti ca e disponibil. Nu veti regreta, va garantez fetelor... :-*

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod