Sex după orgasm. Cum îl provoci pentru a doua rundă. Sfaturi

Atingerea climaxului marchează finalul unei partide de amor, însă poate fi şi startul pentru o nouă repriză. Nu numai că poţi atinge mai uşor orgasmul a doua oară, fiind deja excitată şi lubrifiată, dar iubitul tău va fi mai rezistent, iar partida va dura mai mult.
Totusi, desi tu esti pregatita sa o iei de la capat imediat dupa orgasm, partenerul tau are nevoie de o pauza, în care sa se refaca. De la 5 pâna la 30 de minute, daca are în jur de 20 de ani, sau mai mult daca iubitul tau este mai în vârsta. Motivul? Dupa ejaculare, muschii penisului se relaxeaza, iar circulatia sanguina care a provocat erctia revine la normal. Vestea buna este ca penisul este foarte sensibil imediat dupa orgasm si va resimti orice atingere mult mai intens. Iata câteva sfaturi care te vor ajuta sa-i trezesti cheful de actiune rapid.

Prepara-i o gustare energizanta!
Nu-l lasa sa dea fuga la frigider si sa se îndoape cu tot ce-i cade în mâna. Serveste-l la pat cu gustari sanatoase si cu puteri afrodiziace. Strugurii, maslinele, ciocolata pot face minuni în pat. Îl vor ajuta sa-si recapete forta si vor întretine atmosfera erotica.

Ofera-i spectacol!
Este momentul potrivit sa te plimbi dezbracata prin casa. Barbatii sunt usor de stimulat vizual, asa ca nu te grabi sa te îmbraci daca vrei o noua runda. Dorinta sexuala ia nastere în creier, iar imaginile sexy sunt cel mai simplu mod de a-l excita.

Tachineaza-l!
Nu este momentul sa sari pe el, gata de actiune. Ofera-i câteva minute de rasfat, în care sa-i atingi delicat zonele sensibile. Saruta-l în timp ce-i explorezi trupul, momente care îi vor trezi din nou libidoul.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Roxy foxy pe 20 Nov 2014, 18:55
    Bun articolul, dar...

    Daca vreti senzatii cu adevarat puternice, incercati sexul CU ALTUL la cateva ore dupa orgasm... Imbracati-va repede, invocand un oarecare motiv, si fugiti la amant / prieten / oricine stiti ca e disponibil. Nu veti regreta, va garantez fetelor... :-*

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod