Sex. Cum să fii mai îndrăzneaţă şi să-ţi pui fanteziile erotice în practică

Primul şi cel mai important pas pe care trebuie să îl faci este acela de a realiza că iubitul tău nu va avea nimic împotrivă să le puneţi în aplicare
Din potrivă, cu siguranţă va fi foarte încântat să încerce lucruri noi în dormitor, mai ales că iniţiativa vine din partea ta.

Nu este uşor să vorbeşti despre fanteziile tale sexuale. Potrivit psihologilor, astfel de discuţii sunt dificile pentru că ne fac să ne simţim foarte vulnerabili în faţa partenerului de viaţă. De asemenea, intervine teama de a nu fi judecaţi sau consideraţi ciudaţi atunci când ne expunem fanteziile erotice.

Dar împărtăşirea acestor dorinţe ascunse are beneficii importante pentru viaţa în doi. Vă ajută să vă apropiaţi mai mult şi elimină senzaţia de ruşine. Nicio discuţie nu va mai fi apoi tabu pentru voi.

Modul în care începi să vorbeşti despre fanteziile tale sexuale este foarte important. O abordare subtilă este primul pas. Iată cum ai putea proceda:

Întreabă-l pe el

Bărbaţii sunt adesea mult mai deschişi când vine vorba de abordarea temelor sexuale decât femeile. Un punct bun de plecare pentru o discuţie pe tema fanteziilor este acela de a-l întreba pe el ce fantezii are. iar dacă va fi dispus să vorbească despre asta, ai apoi oportunitatea de a-i spune şi tu ce îţi doreşti.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod