Sex. Cum să fii mai îndrăzneaţă şi să-ţi pui fanteziile erotice în practică

Alege momentul potrivit

O seară romantică în doi şi un pahar cu vin vă vor ajuta să vă relaxaţi suficient încât să puteţi vorbi fără reţineri de cele mai arzătoare dorinţe erotice ale fiecăruia dintre voi. Alcoolul are capacitatea de a vă dezinhiba, dar nu trebuie să consumaţi excesiv pentru că vă poate distruge cheful de amor.
 

Fă-i o surpriză

Dacă fanteziile tale includ anumite scenarii, fă-i o surpriză iubitului tău, aşteptându-l seara, acasă, cu totul pregătit penru o partidă de amor desprinsă din visele tale erotice. Explică-i ce îţi doreşti de la el pentru seara respectivă şi cu siguranţă va fi foarte încântat să pună scenariul tău în practică.

Vorbiţi pe mediile electronice

Potrivit psihologilor, temele cu tentă sexuală sunt mult mai uşor de abordat în mediul virtual decât faţă în faţă. Iar dacă îţi este teamă să-i spui direct iubitului tău ce fantezii erotice ai, atunci poţi pune la cale un joc prin care să vă trimiteţi mesaje erotice. Deşi este o variantă comodă, are şi dezavantaje majore. În primul rând trebuie să te asiguri că te pricepi destul de bine la tehnologie şi că nu vei face o gafă de proporţii astfel încât textele tale să ajungă la un alt destinatar. Pe de altă parte, mesajele pot rămâne pentru totdeauna stocate, ceea ce poate fi un dezavantaj.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod