Sex. Ce spune culoarea părului tău despre cât eşti de bună în pat

Eşti mândra posesoare de plete blonde? Sau o roşcată înflăcărată? Ştiai că podoaba capilară nu numai că te face mai atrăgătoare în ochii bărbaţilor, dar îţi influenţează şi performanţele sexuale? Află ce spun oamenii de ştiinţă despre impactul pe care îl are culoare părului tău asupra felului în care ne desfăşurăm în momentele intime. 

Eşti blondă?
Marilyn Monroe este cea mai celebră blondă deşi culoarea naturală a părului era de fapt un banal şaten închis. Ea a ales să-şi vopsească părul tocmai pentru a-şi forma o imagine jucăuşă şi senzuală.

Părul blond le transmite bărbaţilor despre posesoare că este o fire distractivă, deoarece cosiţele aurii reflectă mai bine lumina şi transmit un aer relaxat şi optimist. De asemenea, că îi place să experimenteze în pat, că a fost probabil fata cea mai populară din liceu şi că ravneşte în permanenţă după atenţia bărbaţilor. Studiile au descoperit că blondele se distrează cel mai bine atunci când fac sex. O cercetare la care au participat 1.500 de bărbaţi englezi, citată de sheknows.com, a stabilit că 36% din masculi cred că blondele sunt cele mai aventuroase în timpul unui act sexual.

Eşti brunetă?
Despre brunete, bărbaţii ar putea presupune că sunt misterioase şi intimidante, deoarece imaginea lor este sobră la prima vedere. Când ai părul închis la culoare, personalitatea sugerată de look-ul tău inspiră profunzime în gândire, o uşoară aroganţă, spirit impulsiv şi agresivitate. Când vine vorba de relaţii, acestea sunt mai cuminţi decât blondele şi nu se pot lăuda cu un număr impresionant de parteneri sexuale. Într-un studiu la care au participat 2.500 de femei, mai puţin de jumătate dintre brunete au declarat că au avut aventuri de o noapte. Spre deosebire de blonde, brunetele sunt mai pretenţioase în alegerea unui partener, dar şi mai implicate în relaţii. Nici la activitatea din dormitor nu stau prost, 58% dintre bărbaţii care au participat la un studiu efectuat în 2013 preferând brunetele când vine vorba de sex.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod