Johnny Depp, sexy la 51 de ani. Actorul a devenit imaginea unui nou parfum al casei Dior

Deşi a depăşit pragul de 50 de ani, starul care a interpretat celebrul personaj Jack Sparrow, din franciza de succes "Piraţii din Caraibe", rămâne unul dintre cei mai atrăgători bărbaţi de la Hollywood şi nu numai. 

Actorul american Johnny Depp va fi imaginea unui nou parfum bărbătesc lansat de Dior, a anunţat celebra casă de modă, care a publicat şi o fotografie din campania de promovare a produsului pe platforma de socializare Instagram. Pentru campanie, Johnny Depp pare să promoveze celebrul său personaj Jack Sparrow, din franciza de succes "Piraţii din Caraibe", Depp având ochii machiaţi cu creion dermatograf negru şi purtând cercei şi un colier neobişnuit din aur, informează contactmusic.com, citat de mediafax.ro.

Este prima dată când actorul pozează pentru imaginea unui parfum.
Noul parfum lansat de Dior, al cărui nume nu a fost încă făcut public, va apărea pe piaţă pe 2 septembrie. Dintre starurile care au făcut reclamă la parfumurile Dior în ultimii ani se numără Robert Pattinson şi Jude Law. Pattinson, celebru pentru rolul din franciza "Amurg/ Twilight", este în prezent imaginea parfumului Homme al casei Dior.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ecaterina pe 6 Iun 2015, 10:06
    actorul

    arata ca la 30 de ani...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod