Johnny Depp, sexy la 51 de ani. Actorul a devenit imaginea unui nou parfum al casei Dior

 
Starul a fost implicat şi în probleme cu justiţia în ultima vreme. Actorul american riscă să primească o condamnare de 10 ani de închisoare pentru introducerea ilegală în Australia, fără respectarea regimului de carantină al acestei ţări, a celor doi câini de companie ai săi, Pistol şi Boo.
Actorul se află în Australia pentru filmările lungmetrajul "Piraţii din Caraibe 5/ Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales".

El revine astfel pe marile ecrane în rolul căpitanului Jack Sparrow, alături de Geoffrey Rush, care interpretează rolul lui Barbossa.
Rolul principal feminin va fi interpretat de actriţa Kaya Scodelario. Pe de altă parte, personajul negativ din noua peliculă va fi interpretat de spaniolul Javier Bardem, iar australianul Brenton Thwaites, care a apărut recent în "Maleficent", va figura şi el printre noii actori din distribuţie. "Pirates Of The Caribbean: Dead Men Tell No Tales" este regizat de Joachim Ronning şi Espen Sandberg, iar premiera este programată pentru iulie 2017.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ecaterina pe 6 Iun 2015, 10:06
    actorul

    arata ca la 30 de ani...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod