SEX: Ce să-i faci în pat ca să nu se gândească la alta. 7 soluţii!

Femeile au părerea preconcepută cum că bărbaţii ar avea nevoie de scenarii de sex foarte fanteziste ca să nu le fugă mintea la altă femeie sau, mai rău, să înşele. Experţii susţin, însă, că bărbaţii au şi ei sentimente, iar nevoile lor sexuale nu sunt neapărat perverse.
Femeile au părerea preconcepută cum că bărbaţii ar avea nevoie de scenarii de sex foarte fanteziste ca să nu le fugă mintea la altă femeie sau, mai rău, să înşele. Experţii susţin, însă, că bărbaţii au şi ei sentimente, iar nevoile lor sexuale nu sunt neapărat perverse.

Iată ce să-i faci iubitului în plan sexual, pentru ca acesta să fie cu gândul doar la tine şi să nu calce niciodată strâmb.

1. Fă-ţi timp pentru sex


"Oamenii nu investesc deloc timp în viaţa lor sexuală. Cuplurile fac sex, în medie, 16 minute o dată la două săptămâni şi se aşteată la miracole", remarcă Trina Read, sexolog şi autor al cărţii "Till Sex Do Us Part". Aşadar, prima condiţie ca să nu fi înşelată de iubitul tău este să acorzi mai multă atenţie vieţii voastre sexuale. Read vă recomandă pentru început să faceţi sex în fiecare zi timp de o săptămână. "Veţi fi uimiţi de rezultate!", spune ea, potrivit besthealthmag.ca.

2. Creează apropiere emoţională în timpul sexului


Apropierea fizică nu este suficientă. Adesea, bărbaţii înşală pentru că simt o ruptură în plan emoţional. Oferă-i iubitului tău suficientă atenţie şi tandreţe în timpul sexului. Nu te feri de gesturile romantice. Ele îi vor merge la inimă! Intimitatea şi dorinţa sexuală sunt două noţiuni pe care trebuie să le întrepătrunzi în timpul sexului.

3. Nu-l refuza de două ori la rând. Ia şi tu iniţiativa


Nu doar femeile sunt preocupate de puterea lor de seducţie. "Şi bărbaţii îşi fac griji că nu sunt suficient de atrăgători în ochii partenerei", precizează psihologul Lori Brotto. Când tu îi refuzi avansurile în mod repetat, el ar putea să creadă că îl respingi ca persoană, că nu te simţi atrasă de el. Asigură-l că îl doreşti luând şi tu iniţiativa ocazional, mai ales dacă l-ai refuzat în ultimele dăţi.

4. Vorbeşte cu iubitul tău în timpul sexului


"Dacă există un anume tip de comunicare foarte dificil acela este cel legat de sex. Ori sexul mut este aproape întotdeauna prost", apreciază Sandra Byers, terapeut şi şef de catedră în cadrul facultăţii de psihologie, New Brunswick. "Oamenii au nevoie de feedback. Ceea ce poate că ţi-a plăcut ieri, nu-ţi mai place azi", spune expertul. Aşa că nu ezita să-ţi ghidezi iubitul cu indicaţii în timpul sexului. Plăcerea ta este foarte importantă pentru el. Dacă ştie că te satisface total, riscul să se gândească la alta nici că mai există.

5. Fă-l să se simtă bărbat şi lasă-l să te domine ocazional


Dacă ar fi să ne referim la nevoile primare ale bărbaţilor sigur ne imaginăm o scenă de sex în care bărbatul se dezlănţuie şi îşi domină partenera. Ocazional, permite-i acest lux. Spune-i că eşti doar a lui...

6. Nu-l atinge de fiecare dată la fel


Byers mai precizează că în cadrul sesiunilor sale de terapie în cuplu observă următorul lucru: "Fiecare partener ştie foarte clar ce are de făcut pentru a-l aduce pe celălalt la orgasm. Rutina apare când partenerii folosesc de fiecare dată aceeaşi schemă." Ca să te asiguri că viaţa voastră sexuală rămâne una palpitantă şi satisfăcătoare, încearcă lucruri noi, chiar dacă nu ştii cum va reacţiona partenerul tău la ele. În acest fel îl faci să se întrebe ce vei face data viitoare, deci îi menţii interesul treaz. În plus, ar trebui să-i dai de înţeles iubitului tău că îţi poate spune ce îşi doreşte în plan sexual, fără să te simţi jignită. Întreabă-l ce ai mai putea îmbunătăţi în plan sexual.

7. Provoacă-l în plan sexual. Fă-i propuneri de nerefuzat


Nu în ultimul rând, nu uita că bărbaţii au nevoie de adrenalină. Ocazional, propune-i iubitului tău ceva inedit, ceva care să-i crească pulsul, cum ar fi să faceţi sex într-un loc public, să vă uitaţi împruenă la un film porno sau să-l legi de pat...
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • bianca pe 25 Mai 2012, 23:21
    sex:)

    numarul 7 la mine nu merge..pt k lui nu ii place.. de cate ori m-am rugat de el sa facem in publig si o sigura data am reusit sa il conving:))) legat de pat nu ii place pt k el vrea sa atinga nu sa fie ~sechestrat~...dar oricum conteaza ft mult k relatia din pat sa nu devina monotona:) dak nu vrea in public incercati in casa in alte locuri(bucatarie,baie,hol etc)..si noi incercam joculete cu zaruri si chestii de genu..sunt ft excitante si dupa joc urmeaza o partida fttttt faina:P

    1
    1

  • ramona pe 12 Apr 2012, 09:02
    asta care redactezi tampenii

    mai , nu ai facut sex de mult se vede , obsesii cu locuri publice . legat de pat ...mai vrei sa bagi si romantism , ce sa iti vb in timpul sexului ? ce puta mica ai si ca nu esti bun decat 3 sau 5 min max ? ahaha esti penibil.....fantezistule

    2
    1

  • Jteph pe 8 Apr 2012, 23:55
    Interesant

    II sugi *ula cu multa multa dragoste si patos. Asa cu siguranta nu o sa se gandeasca la alta. Sau la cealalta. Sau la manuela sau stanguiela

    5
    8

  • olgutza28 pe 8 Apr 2012, 11:23
    sex

    wow,sex in public demult imi doresc,dar....nu stiu cum sa facem,totusi e f riscant! unde in public? depinde...

    7
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod