Sex. Beneficiile unei vieţi bogate în erotism pentru sănătatea ta



Ajutor pentru imunitate şi prevenirea bolilor cardiace

Ca să te protejezi de viroze, poţi consuma suplimente alimentare şi vitamine, dar şi sexul are un rol foarte important: creşterea nivelului de imunoglobulină A, un anticorp cu efecte benefice asupra sistemului imunitar.

Sexul joacă un rol foarte important şi în prevenirea bolilor cardiace. Prin creşterea pulsului şi a tensiunii arteriale, o viaţă sexuală activă îţi scade riscul de atac cardiac.

Leac pentru durere şi insomnie

Când suferi cu adevărat de durere de cap, sexul este tocmai ce îţi trebuie pentru a te simţi mai bine. Studiile de specialitate au arătat legătura dintre endorfine şi oxitocină, hormoni produşi în timpul sexului, şi ameliorarea durerii.

Relaxarea din timpul sexului şi al orgasmului ajută organismul şi să lupte împotriva insomniei. Odată cu scăderea nivelului de stres şi cu relaxarea profundă, vei avea parte de un somn mai odihnitor dacă te culci satisfăcută.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • leonard pe 20 Iul 2015, 09:18
    sexul si beneficiile sale

    am citit comentariile de mai sus si m-am crucit!mai sunt si exceptii pe lumea asta si trebie sa-i acceptam!

    3
    1

  • cormoranul pe 19 Iul 2015, 16:27
    losing time

    Sexul este in primul rand o MARE pierdere de timp.In al doilea rand este o mare pierdere de energie si ce este mai grav este vorba de energie PSIHICA.Natura a intins(nu-i asa?) o cursa, un mare motiv pentru perpetuarea speciei:Placere sexuala,ORGASM(eheeeeiiii!) etc.Sex mult=boala(nu neaparat bube), sex putin spre deloc(daca s-ar putea)= sanatate!SANATATE!

    5
    3

  • mihai pe 19 Iul 2015, 09:09
    raspuns la articolul referitor la sex

    buna! eu in prezent am 34 de ani si nu mi-am inceput inca viata sexuala, nici nu imi doresc acest lucru, nici macar nu simt nevoia sa fac sex. sexul ramane o utopie pentru mine; ce vreau sa va spun ca ma simt deosebit de bine si sunt perfect sanatos. nu are nevoie de sex organismul omenesc, este cea mai mare prostie sa spui ca srexul este benefic pentru sanatate, "povesti de adormit copii - sex pentru sanatate, ha ha ha!"

    2
    8

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod