Sex. Beneficiile unei vieţi bogate în erotism pentru sănătatea ta

Beneficiile sexului pentru sănătatea ta sunt multiple şi sunt un motiv în plus care să te convingă să ai o viaţă sexuală activă, recomandată de medici şi pentru o viaţă mai lungă.

Rol important în slăbire şi înfrumuseţare

Chiar dacă nu poate înlocui complet exerciţiile fizice într-un regim de viaţă echilibrat, sexul te ajută să arzi între 75 şi 150 de calorii în numai 30 de minute.

DHEA (dehidroepiandrosteron) este un compus chimic produs în timpul sexului care are efecte şi asupra frumuseţii tale. Acesta contribuie la sănătatea şi frumuseţea tenului feminin.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • leonard pe 20 Iul 2015, 09:18
  sexul si beneficiile sale

  am citit comentariile de mai sus si m-am crucit!mai sunt si exceptii pe lumea asta si trebie sa-i acceptam!

  3
  1

 • cormoranul pe 19 Iul 2015, 16:27
  losing time

  Sexul este in primul rand o MARE pierdere de timp.In al doilea rand este o mare pierdere de energie si ce este mai grav este vorba de energie PSIHICA.Natura a intins(nu-i asa?) o cursa, un mare motiv pentru perpetuarea speciei:Placere sexuala,ORGASM(eheeeeiiii!) etc.Sex mult=boala(nu neaparat bube), sex putin spre deloc(daca s-ar putea)= sanatate!SANATATE!

  5
  3

 • mihai pe 19 Iul 2015, 09:09
  raspuns la articolul referitor la sex

  buna! eu in prezent am 34 de ani si nu mi-am inceput inca viata sexuala, nici nu imi doresc acest lucru, nici macar nu simt nevoia sa fac sex. sexul ramane o utopie pentru mine; ce vreau sa va spun ca ma simt deosebit de bine si sunt perfect sanatos. nu are nevoie de sex organismul omenesc, este cea mai mare prostie sa spui ca srexul este benefic pentru sanatate, "povesti de adormit copii - sex pentru sanatate, ha ha ha!"

  2
  8

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod