Sex. Ademeneşte-l cu un dans erotic. 7 sfaturi pentru un preludiu reuşit

Stripteas-ul poate fi soluţia ideală atunci când vrei să reaprinzi pasiunea în dormitor. Arată-i, fie şi doar pentru o seară, că poţi fi mai mult decât o iubită dulce şi inocentă. Scoate la iveală femeia fatală din tine şi fă-l să se simtă cel mai dorit bărbat din lume. Dacă te îndoieşti că poţi reproduce exact mişcările dansatoarelor exotice, află că nici nu trebuie să faci asta. Aici atitudinea contează şi legătura dintre parteneri. Foloseşte-te de limbajul trupului şi dezbracă-te pe ritmul muzicii prin mişcări seducătoare. Lasă-te condusă de muzică şi, cu siguranţă, va fi cucerit de dansul tău. Ai încredere în tine şi în sex-appeal-ul tău şi ţine cont de câteva sfaturi.

Alege o costumaţie sexy, formată din mai multe straturi
Vrei să fii mai sexy ca niciodată? Atunci alege-ţi o ţinută pe măsură. Optează pentru una formată din mai multe straturi, pentru a avea ce să dai jos în timpul dansului. O altă idee bună este să îmbraci o rochie sau bluză cu nasturi, mulţi nasturi, ca să creşti suspansul. De asemenea, tocurile nu trebuie să lipsească. Ce zici de o pereche de stiletto roşii pe care să-i asortezi cu un ruj cu aceeaşi culoare? Deja te simţi sexy şi încrezătoare, nu?

Crează o atmosferă romantică
Primul pas şi cel mai important: ai nevoie de lumină difuză, aşa că fie o ajustezi de la buton sau acoperi lampa cu o eşarfă roşie. Pregăteşte un scaun pentru ca iubitul tău să se bucure de spectacol comod. Apoi alege o piesă sau mai multe care să te ajute să te simţi sexy. Nu ai nevoie neapărat de o bară pentru un dans fierbinte, ci te poţi folosi un scaun sau de o pălărie şi o umbrelă. Foloseşte-ţi imaginaţia.

Nu te grăbi!
Nu trebuie să treci direct la acţiune. Pentru a căpăta curaj pentru marele show, poţi începe cu mici jocuri care să vă introducă în atmosferă. Oferă-i câteva săruturi, şopteşte-i cuvinte obraznice sau oferă-i câteva atingeri care să-l înfierbânte.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod