Sex. Ademeneşte-l cu un dans erotic. 7 sfaturi pentru un preludiu reuşit

 
Începe cu mişcările de bază
Dacă eşti începătoare, nu trebuie să te complici cu o coregrafie dificilă. Aşază-ţi iubitul pe scaun, apropie-te de el şi arată-i mişcări lascive, simple, dar sexy, pe ritmul muzicii. Fii atentă la reacţiile lui şi oferă-i ce vrea să vadă.

Atenţie la mâini!
Mâinile joacă un rol important, aşa că trebuie să fie tot timpul în mişcare. Cu degetele vei conduce privirea iubitului spre zonele corpului pe care le crezi sexy. Mângâie-ţi delicat trupul, începând cu linia gâtului şi coborând spre zonele intime. 

Menţine contactul vizual
Priveşte-l în ochi pe toată durata dansului şi asigură-te că ai parte de toată atenţia. Contactul vizual dintre parteneri nu numai că sporeşte intimitatea, dar îţi va oferi şi încrederea de care ai nevoie pentru un dans erotic.

Foloseşte accesorii sexy!
O pereche de cătuşe cu care să-ţi imobilizezi iubitul, sau o cravaşă cu care să-l pui la respect sunt binevenite în dormitor, nu? Foloseşte-te de jucăriile sexuale pentru a condimenta atmosfera. 

Dacă vrei să înveţi arta stripteas-ului şi să-i oferi iubitului tău un show de neuitat, internetul este o sursă valoroasă de informaţii. Inspiră-te!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod