Sex. 9 sfaturi pentru cuplurile vechi. Scapă de rugina din dormitor!

Flirtează!
Flirtul nu este doar pentru a agăţa noi parteneri. Atrage-i atenţia iubitului şi aminteşte-i cât de jucăuşă poţi fi cu o privire sexy sau cu câteva şoapte dulci. 

Propuneţi-vă să încercaţi cel puţin o poziţie nouă în fiecare lună
Profită de celebrul ghid Kama Sutra şi aduceţi noi poziţii în dormitor. Alegeţi ce vă place şi încercaţi. Chiar dacă nu vă iese din prima, aveţi destul timp pentru a repeta şi pentru a vă amuza.

Ieşiţi din casă!
Aveţi la dispoziţie numeroase locuri în care să vă desfăşuraţi. Părăsiţi confortul casei şi avântaţi-vă spre locuri noi. Descoperiţi spaţii discrete care să vă inspire.
 
Încheiaţi fiecare ceartă cu sex de împăcare
Micile certuri pot fi încheiate o partidă de amor incendiară. Nu numai că veţi uita motivul de la care a pornit disputa, dar vă va apropia şi mai mult şi va alunga emoţiile negative.

Aduceţi jucării sexuale în dormitor
Pentru a aduce prospeţimea în cuplu, în orice relaţie de lungă durată, experienţele noi sunt necesare când vine vorba de sex. Iar jucăriile sunt importante pentru o viaţă sexuală satisfăcătoare. Orgasme intense, o legătură mai puternică între parteneri, creşterea nivelului de intimitate, acestea sunt doar câteva dintre beneficiile folosirii jucăriilor erotice în cuplu. 

Inspiraţi-vă din filmele erotice
Iubitul tău se uită la filme porno şi tu o faci din când în când. Aşa că de ce să nu o faceţi împreună? Sexologii susţin că acest obicei poate fi benefic pentru viaţa voastră sexuală: vă poate îmbunătăţi libidoul, ţine loc de preludiu şi este o sursă pentru poziţii noi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod