Inovație în îngrijirea hainelor

Ariel a deschis atelierul designer-ului Ioana Ciolacu pentru prima prezentare in Romania a colectiei Toamna / Iarna 2015, realizată în întregime din materiale care pot fi îngrijite acasă
Ariel a deschis atelierul designer-ului român Ioana Ciolacu pentru prima vizionare a colecției Toamnă / Iarnă 2015 în România, o colecție realizată în întregime din materiale care pot fi îngrijite acasă. Hainele semnate de Ioana Ciolacu răspund, astfel, nevoii consumatorilor de a face moda mai accesibila si mai usor de ingrijit, o misiune împărtășită și de Ariel. Noul Ariel „Pudră” Lichidă îmbină puterea de curățare a pudrei cu avantajele detergentului lichid, pentru ca hainele pe care le iubim să arate ca noi mai mult timp.

Noul Ariel este prevăzut cu un capac pentru dozarea și aplicarea direct pe pată, prevăzut cu niste lamele abrazive care conduc detergentul în interiorul fibrei, înlăturând rapid orice pată.
Pentru a aduce la un loc cele mai bune rezultate în îngrjirea și curățarea hainelor, experții P&G au dezvoltat formula DEEP CLEAN COMPLEX, un amestec de enzime, polimeri și agenți puternici care aduc impuritățile la suprafață. Acest complex atacă petele dificile sau de grăsime, dar fără a fi dur cu hainele tale, având astfel capacitatea de a îndepărta cele mai dificile pete în timp ce protejează fibrele materialelor, culorile, printurile și contrastele.

Ioana Ciolacu, fashion designer: „Dacă pentru podium ma concentrez pe aspectul hainelor, atunci când ele ajung în magazine, trebuie să ma gandesc foarte bine la siluetă, croială, dar mai ales la material și durabilitate, iar o îngrijire corectă a hainelor le poate prelungi viața.
Ca designer, am nevoie de un produs pe care să îl pot recomanda cu încredere pentru îngrijirea hainelor pe care le creez. Noul Ariel este produsul potrivit pentru complexitatea unei garderobe actuale și este pregătit să facă față provocărilor de mâine.”
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod