Sex. 8 trucuri simple care te ajută să devii mai bună în pat. Încearcă-le!

Sexul de calitate nu presupune un efort foarte mare. Se bazează pe comunicare, încredere şi deschidere spre lucruri noi. Dacă vrei ca iubitul tău să nu se numere printre bărbaţii care visează la femei mai pricepute în pat, este timpul să iei măsuri. Lasă timiditatea la o parte, şi treci la acţiune. Iată câteva sfaturi de la care să porneşti!

Nu uita: sexul trebuie să fie distractiv, pentru ambii parteneri!

Împărtăşeşte-i toate fanteziile!
Într-o relaţie nu trebuie să existe secrete. Această regulă este valabilă şi când vine vorba de sex. Să fii deschisă, să-i împărtăşeşti iubitului cele mai ascunse fantezii poate avea efecte benefice asupra vieţii sexuale. În plus, conversaţiile despre sex au o putere excitantă mare şi pot fi preludiul pentru o partidă fierbinte.

Renunţă la complexe!
Vergeturi, celulita, colăcei, toate avem "defecte" care ne stresează. Nimeni nu este perfect. Bărbaţii însă sunt atraşi de tot pachetul, aşa că încearcă să fii mai încrezătoare în tine şi vei deveni irezistibilă în ochii partenerului. Femeile sexy nu sunt cele frumoase, ci cele care au încredere în ele. Iubeşte-ţi micile imperfecţiuni şi ele vor fi iubite şi de ceilalţi.

Preia controlul în pat!
Au trecut vremurile în care bărbaţii doreau fete cuminţi. Mai ales în dormitor. Dezlănţuie-te şi preia iniţiativa, controlând poziţiile şi mişcările. Bărbaţii sunt fascinaţi de femeile sigure pe ele. 

Fii dispusă să încerci noi experienţe
Nu în ultimul rând, dacă vrei să asiguri succesul unei partide de sex, fii deschisă la noi experienţe. Încearcă poziţii sexuale inedite, adu în prim plan jocurile erotice sau surprinde-ţi partenerul cu ceva ce nu aţi mai încercat până acum.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod