Sex. 8 trucuri simple care te ajută să devii mai bună în pat. Încearcă-le!

 
Sex în locuri inedite
Nici nu mai ştii de când n-aţi mai făcut sex altundeva decât în intimitatea dormitorului? Ei bine, acum este momentul să îl surprinzi plăcut, iniţiind o partidă de sex în maşină, în pădure, la malul mării, într-o noapte târzie, sau în lift. Mai ales dacă el are ocazia să îţi vadă latura dominatoare atât de rar, surpriza va fi cu atât mai plăcută şi mai incitantă! Iar partida poate fi un quickie cât se poate de reuşit, adrenalina făcându-şi cu vârf şi îndesat datoria de a vă amplifica amândurora plăcerea!

Bărbaţii adoră jucăriile sexuale. Adu-le în dormitor
Jucăriile sexuale au fost create pentru a spori plăcerea şi pentru a înlesni orgasmul. Aşa că vizitele regulate la sex-shop-uri îţi vor îmbunătăţi viaţa sexuală. Bărbaţii adoră să-şi urmărească iubitele în ipostaze intime. Te poţi folosi de câteva jucării pentru a-i oferi spectacol iubituluilui şi pentru a-i arăta unde şi cum îţi place să fii atinsă. 

Cucereşte-l prin cuvinte
Dacă vrei într-adevăr să-l cucereşti, atunci trebuie să-i seduci şi mintea. Renunţă la inhibiţii şi fii deschisă la noi experienţe sexuale. Vrei să-l exciţi? Foloseşte-te de cuvinte! Şopteşte-i cuvinte sexy la ureche, folosind un ton senzual, şi îi vei capta atenţia, iar pasiunea va atinge cote maxime.

Jocuri erotice
Fă-i o surpriză şi foloseşte cătuşe, bice, costumaţii sexy, pene sau alte jucării sexuale destinate plăcerii. Dacă nu vrei să vizitezi un sex shop, atunci pune imaginaţia la treabă! În casă poţi găsi o mulţime de jucării sexuale pe care le poţi folosi. O eşarfă din mătase, cu care îi poţi lega mâinile, sau la un tub cu frişcă, cu care vă puteţi îndulci corpurile vor face partidele de sex mai incintante.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod