Sex. 8 sfaturi pentru orgasme mai intense. Încearcă-le!

Visezi să ajungi în paradis, chiar şi doar pentru câteva momente? Dragostea te poate duce acolo. Cele mai înalte culmi ale plăcerii pot fi atinse ţinând cont de câteva tehnici în timpul sexului. Iată câteva sfaturi culese de la specialiştii în arta amorului. Încearcă-le!

Antrenează-te pentru senzaţii puternice
Mergi la sală sătămânal pentru siluetă perfectă? Ce ai zice să acorzi câteva minute zilnic de exerciţii şi pentru o viaţă sexuală mai plăcută? Exerciţiile Kegel te ajută să transformi partidele de sex în minute explozite. Scopul lor iniţial era de a ajuta femeile în timpul naşterii, să se recupereze rapid după sarcină, să trateze incontinenţa urinară şi să prevină prolapsul genita. Exerciţiile Kegel constau în contracţia ritmică a muşchilor pubococcigieni, care odată tonifiaţi le ajută pe femei să simtă mai multă plăcere în timpul actului sexual şi să aibă un orgasm mai intens. Cea mai simplă modalitate de a-i localiza este ca în timp ce urinezi să opreşti fluxul de urină, după care să îl eliberezi din nou.

Iată un exemplu de exerciţiu recomandat de specialişti: încordează muşchii PC timp de 3-5 secunde apoi relaxează-i. Repetă de 10-15 ori la început şi apoi creşte numărul repetiţiilor. Trebuie să faci cel puţin 3 sesiuni de exerciţii Kegel zilnic pentru a te bucura de rezultate.

Relaxează-te!
Stresul este inamicul numărul unu în atingerea orgasmului. Femeile gândesc prea mult şi se frământă pentru cele mai mici probleme în momentele nepotrivite. Goleşte-ţi mintea când eşti cu iubitul tău şi bucură-te de momentele frumoase. O baie relaxantă sau un pahar cu vin roşu pot fi remedii eficiente.

Pregăteşte-te din timp!
Preludiul este foarte important, ştii bine. Pregăteşte-te mental, cu gânduri sexy. De asemenea, puteţi începe printr-un mesaj sexy, cu câteva ore înainte. Asta te va ajuta să-ţi imaginezi scenele fierbinţi, iar atunci când vă veţi întâlni vei fi deja excitată şi momentul orgasmului va fi exploziv.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod