Sex. 8 sfaturi pentru orgasme mai intense. Încearcă-le!


Alege poziţiile potrivite
Poziţiile în care tu stai deasupra se numără printre cele mai bune poziţii de stimulare a punctului G. În plus, favorizează şi stimularea clitorisului. Dacă preferi o altă poziţie, foloseşte-te de degete sau vibrator pentru a-ţi stimula clitorisul.

Concentrează-te asupra respiraţiei
Controlând respiraţia, putem răspândi energie orgasmică de la organele genitale în tot restul corpului, susţin specialiştii în sex tantric. Cu ajutorul unei respiraţii controlate constante, te relaxezi, mintea se concentrează asupra propriei persoane şi devii conştienta de tine şi de senzaţiile pe care le trăieşti.

Menţine-te lubrifiată
Pentru orgasmele mai intense este nevoie şi de contact sexual mai lung, aşa că păstrează mereu la îndemână un lubrifiant pentru a preveni iritaţiile, durerile sau alte senzaţii neplăcute care îţi pot strica seara.

Amână punctul culminant

Eşti pe punctul de a termina? Amână momentul încetinind ritmul. Cu cât eşti mai excitată, cu atât orgasmul va fi mai exploziv. Repetă acest exerciţiu de câte ori poţi înainte de a atinge climaxul. Va merita.

Descoperă-ţi trupul şi zonele erogene
Ca să atingi punctul culminant, trebuie să îţi cunoşti trupul şi să ştii ce atingeri îţi provoacă plăcere. Masturbarea te ajută să-ţi cunoşti corpul şi îţi arată calea spre orgasm. De asemenea, este o opţiune bună pentru preludiu. Pentru că întăreşte muşchii pelvieni, masturbarea este şi un exerciţiu Kegel eficient care ajută la prevenirea incontinenţei urinare şi la uşurarea travaliului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod