Sex. 7 trucuri simple pentru a-i stârni cheful de amor. Sedu-l!

Au trecut ani de relaţie, iar dorinţa erotică şi pasiunea au scăzut? Este momentul pentru câteva schimbări. Condimentează nopţile şi zilele cu noi trucuri de seducţie. Flirturile, cuvintele dulci şi gesturile erotice pot cuceri orice bărbat. Pune în practică următoarele trucuri şi condu-l spre dormitor pentru clipe pasionale. Iată câteva metode prin care îi poţi da de înţeles cât de mult îl doreşti şi care vor spori pasiunea din dormitor.

Întâmpină-l cu o ţinută sexy!
De când nu i-ai mai pregătit o surpriză sexy? Este timpul să treci la treabă. Grăbeşte-te spre casă astfel încât să ajungi înaintea lui aşteaptă-l într-o ţinută sexy. Sau, de ce nu, renunţă la haine şi, în momentul în care intră pe uşă, apari în faţă lui şi reaminteşte-i motivele pentru care s-a îndrăgostit de tine. 

Trimite-i un mesaj incitant!
Ai o pauză la birou sau pur şi simplu te plictiseşti? Atunci pune-ţi imaginaţia la treabă şi trimite-i un mesaj care să cuprindă o listă cu fantezii sexuale pe care ai dori să le puneţi în practică. Rezultatul? Un iubit înfierbântat şi nerăbdător să îţi îndeplinească dorinţele.

Oferă-i spectacol
Scoate la iveală femeia fatală din tine şi fă-l să se simtă cel mai dorit bărbat din lume cu un număr de striptease. Dacă te îndoieşti că poţi reproduce exact mişcările dansatoarelor exotice, află că nici nu trebuie să faci asta. Aici atitudinea contează şi legătura dintre parteneri. Foloseşte-te de limbajul trupului şi dezbracă-te pe ritmul muzicii prin mişcări seducătoare. Lasă-te condusă de muzică şi, cu siguranţă, va fi cucerit de dansul tău. Ai încredere în tine şi în sex-appeal-ul tău.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod