Ursus Breweries lansează în România portofoliul de beri din import

Ursus Breweries introduce pe piaţa din România şase branduri de top din portofoliul global SABMiller şi al partenerilor săi: St. Stefanus, Miller Genuine Draft, Grolsch Premium Weizen, Pilsner Urquell, Efes Draft, Efes Pilsener. Lansarea acestui portofoliu este făcută sub conceptul umbrelă “Jurnalul unui Connaisseur”, urmărind, prin intermediul unui călător, poveştile berilor şi ale ţărilor lor de provenienţă: Belgia, Statele Unite ale Americii, Olanda, Cehia, Turcia.

St. Stefanus, “a beer with heart”, este un produs care împrumută din calităţile vinului, şi anume ca pe măsură ce se învecheşte, capătă culori şi arome diferite, dând posibilitatea consumatorului să îşi aleagă vârsta la care doreşte să consume berea.
Este un brand creat în anul 1295 de călugării de la Mănăstirea Sfântul Ştefan din Belgia, care păstrează metoda de fabricare încă din acele timpuri.

Pilsner Urquell, “prima bere Pilsner din lume”, creată în 1842 în fabrica Plzen din Cehia, aduce în faţa consumatorului un gust inimitabil, uşor amărui, dar şi dulceag, foarte balansat. Te îndrăgosteşti iremediabil şi îi rămâi fidel pentru totdeauna.Miller Genuine Draft este berea emblematică a Statelor Unite ale Americii, care, din 1883 şi până în prezent, păstrează spiritul nemţesc al inventatorului său, Frederick Miller.
Este o bere uşor de băut, mai puţin amară, potrivită pentru momentele de relaxare împreună cu prietenii.

Grolsch Premium Weizen, berea de grâu apărută în 2004, care provine din Olanda, este un produs al cărui gust îmbină arome de banane, pere şi cuişoare. Este un produs fin, bun mai ales în zilele fierbinţi de vară.  Ambele aduse din Turcia, Efes Pilsener şi Efes Draft, sunt beri care aduc spiritul pozitiv şi vesel al Mediteranei, precum şi gustul mai puţin amărui dat de orez, foarte potrivit oricărui moment.
Lansarea portofoliului celor şase mărci de top a avut loc în data de 5 august 2015, în cadrul unui eveniment la care gazde au fost Nicolai Tand, care, pe lângă gastronomie, este, de asemenea, pasionat de bere şi de călătorii, şi Virgil Dumitraşcu, beer somelier.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod