Frumuseţe. Accesorii strălucitoare pentru păr, ideale pentru petreceri. 30 de imagini

Bentiţele cu perle şi cristale te ajută să transformi o coafură simplă într-una specială, perfectă pentru evenimentele la care eşti invitată în acest sezon
Un accesoriu în tendinţe în prezent este lanţul pentru păr, un tip de clamă cu lănţişoare metalice care îţi încadrează coafura. Poate fi folosit pentru a decora părul lăsat liber pe spate, ceea ce îţi permite să obţii instant un stil ideal pentru o petrecere, fără să pierzi prea mult timp în faţa oglinzii sau să mergi la salon. De asemenea, te ajută să accesorizezi o coadă simplă la spate sau un coc mai puţin pretenţios.

Bentiţele decorate cu cristale, paiete, perle sau chiar pietre preţioase îţi oferă un aer glam şi te ajută să realizezi instant o coafură elegantă, deosebită, fie pentru nunţile la care eşti invitată, fie chiar pentru nunta ta.
Dacă vrei să obţii un look retro, în stilul anilor '20-'30, bentiţele cu paiete şi mărgele, care se aşază pe frunte, sunt cele mai bune opţiuni. 

Diademele din metal, în special cele de inspiraţie grecească, sub forma frunzelor de laur, sunt accesoriile perfecte pentru petrecerile în aer liber din această vară. Se potrivesc de minune cu o coafură tot de inspiraţie elenă, precum cocul împletit la spate. Şi agrafele sub forma frunzelor aurii sau argintii pot înfrumuseţa o coafură simplă, fără prea mult efort.

Accesoriile pentru păr decorate cu perle sunt alegerea ideală pentru coafurile destinate mireselor.
Oferă un aer diafan, delicat şi pot fi foarte uşor asortate cu bijuteriile pe care le alegi pentru ziua nunţii.

O altă invenţie excelentă pentru podoaba ta capilară este elasticul de păr cu extensii lungi decorative. Acestea pot fi realizate din lanţuri fine metalice, şnururi decorate cu cristale sau chiar fâşii de piele în nuanţe metalice. Un astfel de elastic te va ajuta să transformi coada simplă prinsă la spate într-o coafură pentru petreceri. Elementele decorative se vor îmbina cu părul tău, astfel încât vei obţine un stil special, care va atrage admiraţia tuturor.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod