SEX: 7 secrete ca să ai orgasm fără penetrare, recomandate în situaţii speciale

Încăpăţânarea femeilor de a avea orgasm vaginal le poate distruge viaţa sexuală! Sexologii ne dezvăluie că 70% dintre femei nu pot avea orgasm prin penetrare vaginală.

Încăpăţânarea femeilor de a avea orgasm vaginal le poate distruge viaţa sexuală! Sexologii ne dezvăluie că 70% dintre femei nu pot avea orgasm prin penetrare vaginală. Cum se face că aceste femei, deşi reprezintă majoritatea, se consideră anormale din cauza faptului că nu pot avea orgasm atunci când fac sex cu iubitul? 

Motivul e simplu: presiunea socială! În filmele de dragoste, dar şi în cele porno actriţele sunt mereu gata de sex, iar după două minute de penetrare urcă pe culmile plăcerii şi mimează un orgasm colosal. Dar lucrurile nu stau aşa în realitate!

În realitate, specialiştii ne anunţă că vaginul conţine mai puţine terminaţii nervoase decât clitorisul şi mai puţine decât un penis. Ceea ce înseamnă că n-ar trebui să ai mari aşteptări de la sex şi de la penetrarea vaginală. Clitorisul, în schimb, este extrem de bogat în terminaţii nervoase şi este singurul organ uman al cărui unic scop este plăcerea sexuală. Dacă vaginul şi penisul au ca scop reproducerea, clitorisul n-are altă treabă decât să-ţi ofere senzaţii nebănuite de plăcere. Sânii pot fi şi ei o altă sursă imensă de plăcere... Aşadar, în timpul momentelor de intimitate cu iubitul nu te mai axa doar pe sex.

Dacă îţi doreşti să ai orgasm cu iubitul tău, încearcă să-l obţii fără penetrare. E mult mai simplu şi satisfăcător! Iată 7 metode prin care să ai orgasm cu iubitul tău, fără penetrare!

1. În timpul preludiului, nu renunţa la lenjeria intimă


Preludiul poate fi mult mai palpitant dacă priviţi sexul ca pe un fruct interzis. Dă-i de înţeles iubitului tău că n-are acces la zona ta intimă păstrând lenjeria pe tine. Roagă-l să te mângâie prin ea. Eventual, alege un material fin cum e mătasea. Acest joc inocent îţi poate aprinde simţurile mai tare decât penetrarea. Şi te poţi trezi cu un orgasm clitoridian pe nepusă masă...

2. Limba, o plăcere pentru simţuri


În timpul sexului uităm adesea şi de săruturi. Scoţând sexul din meniu aveţi ocazia să vă exploraţi unul pe celălalt cu buzele şi limba. Sexul oral este practica prin care cele mai multe femei reuşesc să aibă orgasm cu partenerul, aşa că nu trebuie să ratezi acest răsfăţ.

3. Încercaţi masajul erotic


Adesea, nu reuşeşti să ai orgasm în prezenţa iubitului din cauza tensiunii? Ca să o elimini, roagă-l pe iubitul tău să te alinte cu un masaj senzual. Un alt truc fierbinte este să vă masaţi reciproc cu ulei şi să vă lipiţi trupurile unul de celălalt. Senzaţiile pot fi foarte inedite şi intense pentru amândoi!

4. Masturbaţi-vă reciproc


Unii sexologi sunt de părere că orgasmul femeii este mult mai complex decât cel al unui bărbat, care, aproape că vine instantaneu. Cel al femeii necesită un proces de învăţare. Ca să dobândeşti aşa zisa "deprindere" de a avea orgasm cu partenerul tău, experţii te sfătuiesc să apelezi la masturbare. Întâi pe cont propriu şi afli cum îţi place să fii atinsă, iar mai apoi în cuplu, când îi arăţi iubitului tău ce-ai învăţat despre corpul tău şi îl rogi să îţi urmeze exemplul. Vă puteţi masturba reciproc şi poţi constata că orgasmul vine mult mai repede, mai ales că dispare presiunea de a avea orgasm în timpul sexului.

5. Renunţă la sexul mecanic. Adu fantezia în viaţa ta!


Jocurile de putere dintre parteneri pot fi foarte incitante. Să te laşi dominată sau să-ţi domini iubitului poţi constata că te excită suficient de tare încât să ai orgasm, mai ales dacă partenerul tău ştie cum să te tachineze cu atingeri. Jocurile pe roluri pot fi o altă sursă de plăcere. În acest caz contează mai puţin tipul de atingere. Stimularea mentală este cea care te aduce pe culmile plăcerii.

6. Încercaţi poziţia 69 pentru orgasm simultan


Cea mai sexy poziţie din care puteţi atinge orgasmul, atunci când excludeţi sexul, este poziţia 69! Ideal ar fi să staţi pe o parte. De ce? Pentru că iubitul tău are acces maxim la clitorisul tău, iar tu stai într-o poziţie comodă. Dacă ai sta deasupra, clitorisul ar fi prea departe de buzele partenerului, iar dacă ai sta dedesubt poziţia ţi s-ar părea prea incomodă, mai ales unghiul din care îi faci sex oral iubitului. Aşa că dacă vrei să ai un orgasm, optează pentru varianta pe o parte.

7. Experimentează orgasmul sânilor


Se pare că 29% dintre femei au experimentat cel puţin o dată acest tip senzaţional de orgasm. Când sânii îţi sunt stimulaţi, eliberezi hormoni sexuali care îţi accentuează senzaţiile de plăcere. Dacă ai acorda o mai mare atenţie acestora şi i-ai explica iubitului tău cum îţi place să fie atinşi şi sărutaţi, ai putea constata că îţi place atenţia pe care aceştia o primesc. Ar trebui să ştii că sânii tăi au nevoie de cel puţin 20 de minute de atingeri ca să-ţi producă senzaţii nebănuite, şi, cine ştie, poate chiar un orgasm!

 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Naty pe 12 Aug 2012, 23:33
    Sex total

    Femeile ca simle obiecte sexuale nu stiu sa ofere sex adevarat barbatilor cu potenta scazuta, ramane in sarcina acestora de a le invita la creativitate sexuala. Sexul oral facut de astfel de femei partenerilor masculi semipotenti e in masura sa-i faca pe acestia adevarati armasari .

    0
    2

  • LARISA52 pe 9 Iul 2012, 08:58
    foarte bun acest articol

    ma bucur cand mai citesc si articole bune!!!!bravo

    3
    0

  • anonim i pe 24 Iun 2012, 09:51
    sex -

    am 45 ani si o viata sexuala cam neglijata am descoperit de curind acest seit si pot spune ca e genial incep sa ma inteleg si sa inteleg multe concluzia - sotul e vinovat de frustrariile mele mi-ar place sa fac sex, sa vb mai multe in dormitor,sa experimentez am sa-i dau si lui sa citeasca pe aici poate , poate se desteapta chiar daca sunteti criticati de uni - sunteti educativi pt alti sunt chesti care nu se invata la scoala si care daca nu le sti suferi o viata sau pina cind dai peste cineva sau ceva care te face sa gindesti - oau ......miine poimine am 50 de ani si eu nu stiu ce e aia un futai pe cinste ,sau o ejaculare......cit timp am pierdut fara sa simt aceste freamate de placere fara sa am sentimentul ca sunt o nerusinata dragilor bucurativa cit mai mult de aceste placeri -dar sa fie ceva decent , adica cu sotul(sotia) aici aveti posibilitatea sa invatati voi si voi pe sot

    5
    0

  • ramona pe 22 Apr 2012, 08:01
    ahaha

    articol pt pustoaice si pt barbatii care nu sunt in stare sa isi satisfaca partenera , invatati sa oferiti placere , nu numai sa o primiti , un barbat care e activ 3 minute imi face mila , ahahaha

    3
    8

  • nati pe 18 Apr 2012, 14:55
    super..

    super... si e din viata..

    5
    3

  • Nicloeta pe 8 Apr 2012, 19:07
    dfghhj

    ma bucur ca ma_m inregistrat la acest seite e foarte interesant si inveti multe!!!

    6
    0

  • onutta21 pe 5 Apr 2012, 11:24
    ***

    misto articol !!!! :P

    9
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod