România mondenă: 5 piţipoance care au primit maşini scumpe de la iubiţi

Vedetele autohtone le au pe toate. Faimă, frumuseţe şi iubiţi darnici de la care primesc maşini în valoare de zeci de mii de euro.
1 din 6

1. Adelina se plimbă cu Mercedesul iubitului

Adelina Pestriţu conduce un Mercedes S-Klasse, cumpărat de iubitul său, Răzvan Ispas. La doar câteva săptămâni de la începutul relaţiei, Adelina a primit de la Răzvan, un Mercedes S-Klasse, un bolid în valoare de 80.000 de euro. Vedeta TV a renunţat la maşina sa, un Audi A4, preferând să conducă maşina iubitului, nimeni altul decât fostul logodnic al Ralucăi Tănase, solista trupei Bambi.
5 Aprilie 2012
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • RoMania pe 5 Apr 2012, 20:23
    Hai RoMania.....

    ......totul depinde de ce "nivel" esti ....DAMA DE COMPANIE......!!!

    2
    0

  • onutta21 pe 5 Apr 2012, 11:22
    ***

    bv lor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    2
    2

  • razvan pe 5 Apr 2012, 10:00
    5 pitipoance

    Cu achizitiile de tot felul si banii primiti din prestatiile pentru diferiti "iubiti" aceste pitipoamce doresc sa-si croiasaca drum in viata,sa stearga tot trecutul si de ce nu? de pe postamentul ce banii il ofera ,cu timpul sa reuseasca chiar sa dea lectii de viata. TIR-UL celui care a facut-o femeie pe Adelina Pistritu (dupa cum chiar ea a povestit) va ramane uitat undeva departe iar ea, spalata de pacate, doamna cu Mercedesul de 80 000 de euro va putea sa priveasca lumea de sus,incaltata-n pantofi cu tocuri cat mai inalte,popate ...poate asa va fi si ea "la inaltime"

    3
    0

  • roxanel pe 5 Apr 2012, 09:08
    ole!

    super...............................................!

    0
    0

  • agirlwithheart pe 5 Apr 2012, 08:45
    nu mai suport

    nu am pic de respect pentru individele astea...pachete de imagine..corp si atat oare stiu cum e sa te intretii singura??? mi se pare normal ca femeia sa fie independenta financiar si nu numai aaa da stiu ele sunt modele si se intretin din asta... pacat ca sunt doar c....

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod