Sex. 6 sfaturi de care trebuie să ţii cont când cumperi un vibrator

Atenţie la materialul din care este fabricat!
Un alt aspect important atunci când vrei să-ţi cumperi un vibrator este materialul din care este făcut acesta. Jucăriile sexuale din cauciuc moale sau din silicon sunt mai bune pentru penetrarea vaginală şi anală, în timp ce vibratoarele din plastic tare sunt perfecte pentru stimularea clitoridiană.

Volumul
Vibrează, deci fac gălăgie. Dar nu mai mare decât face un aparat electric de epilat. Volumul poate fi o problemă, mai ales dacă nu locuieşti singură. Cele electrice sunt mai silenţioase pe când cele din plastic pe bază de baterii sunt cele mai gălăgioase. Şi, în cele mai multe cazuri, plăcerea creşte direct proporţional cu gălăgia pe care o produc. 

Bugetul
Dacă nu vrei să cheltuieşti mult pe un asemenea dispozitiv, mai ales dacă eşti la primul pe care îl cumperi, alege unul simplu, care să-ţi satisfacă nevoile. Dacă banii nu sunt o problemă, poţi alege jucării sexuale foarte scumpe, care au o vibraţie puternică, acţiune dublă, funcţioneată pe baterii şi pot fi controlate şi cu ajutorul telecomenzilor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod