Sex. 6 gesturi erotice care îi vor aprinde imaginaţia şi îi vor stârni cheful de amor

Seducţia înseamnă mai mult decât frumuseţe. Flirturile, cuvintele dulci şi gesturile erotice pot cuceri orice bărbat. Aşa că adoptă atitudinea de femme fatale şi condu-l spre dormitor pentru a-i oferi momente incitante. Iată câteva metode prin care îi poţi da de înţeles cât de mult îl doreşti şi care îi vor spori pasiunea din dormitor.

Sedu-l cu ajutorul buzelor!
Buzele se numără printre principalele arme de seducţie cu care am fost înzestrate. Foloseşte-le din plin pentru a-i atrage atenţia şi pentru a-l face să te dorească. Muşcatul buzelor sau umezirea lor cu limba sunt gesturi extrem de sexy care-l vor cuceri instant. Combină-le cu o privire senzuală şi îl vei înnebuni. Nu se va putea abţine să nu te sărute. 

Joacă-te cu părul tău
Investeşti sume importante de bani pe tratamente minune lunar pentru podoaba capilară? Este timpul să tragi şi foloase după urma ei. Dacă eşti mândră de pletele tale, foloseşte-le pentru a-l cuceri. Bărbaţii sunt atraşi de părul bogat şi frumos. Aşa că joacă-te cu părul tău în timp ce-i vorbeşti şi lasă-l să pice natural pe umeri. Femeile încrezătoare în feminitatea lor sunt foarte sexy în ochii bărbaţilor.

Seară specială? Renunţă la lenjeria intimă!
Cine nu-şi aminteşte scena super sexy din "Basic Instinct" când Sharon Stone îşi depărtează picioarele lăsând să se observe că nu purta lenjerie intimă? Acele imagini au ajutat-o să se claseze printre cele mai dorite femei din lume. De ce nu ai folosi şi tu acest truc pentru a-i stârni imaginaţia? Într-o seară specială petrecută în doi, şopteşte-i în cel mai senzual mod că "ai uitat" lenjeria intimă acasă. Cu siguranţă îi vei face inima să bată mai repede cu aceste cuvinte.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • sergio pe 3 Iun 2015, 09:44
    da merge

    E mai decent si mai interesant si retinut ca ton acest articol ceea ce este bine. ca raspuns pentru extra- probabil ca o mananca inainte , tranteau cenzorii lui Ceasca cu astia de nu se vedea

    0
    0

  • extra pe 3 Iun 2015, 07:31
    Marioara

    Pana la urma pe marioara o manca la subsol cu mult inainte ca grohaielile ei sa apara pe yahoo romania.Vina e a lui yahoo ca s-a prostit in ultimul hal.Stirile sunt puse aiurea,fara sa fie structurate pe grupe si majoritatea sunt cu sex si credinta.

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod