Sex. 6 gesturi erotice care îi vor aprinde imaginaţia şi îi vor stârni cheful de amor

 
Excită-l folosindu-ţi piciorul
Când luaţi cina împreună sau când vă aflaţi pe canapea în faţa televizorului, surprinde-l punându-ţi piciorul în poala lui şi masându-i uşor zona sensibilă. Nu va fi nevoie să insişti prea mult pentru a obţine reacţia dorită. Iubitul tău se va excita rapid.

Răsfaţă-i degetele... cu limba
Prinde-l de mână şi îndrumă-i palma spre buzele tale. Sărută-i degetele, apoi alege unul şi introdu-l în gură. Senzaţia de umezeală şi căldură oferită de buzele tale îl vor excita la maxim. Acelaşi efect îl poţi obţine şi folosindu-i mâna pentru a-ţi atinge sânii sau alte zone delicate.

Săruturi care-i dau fiori
Săruturile sunt necesare pentru un preludiu romantic, dar nu sunt întotdeauna suficiente pentru o partidă fierbinte. Vrei să-ţi trezeşti iubitul din rutină? Încearcă cu un cub de gheaţă. Ţine un cub de gheaţă în gură până se topeşte şi limba ta devine rece. Sărută-l apoi, atinge-l cu limba pe zonele erogene şi încheie cu un blow job care să-i dea fiori.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • sergio pe 3 Iun 2015, 09:44
    da merge

    E mai decent si mai interesant si retinut ca ton acest articol ceea ce este bine. ca raspuns pentru extra- probabil ca o mananca inainte , tranteau cenzorii lui Ceasca cu astia de nu se vedea

    0
    0

  • extra pe 3 Iun 2015, 07:31
    Marioara

    Pana la urma pe marioara o manca la subsol cu mult inainte ca grohaielile ei sa apara pe yahoo romania.Vina e a lui yahoo ca s-a prostit in ultimul hal.Stirile sunt puse aiurea,fara sa fie structurate pe grupe si majoritatea sunt cu sex si credinta.

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod