Sex. 5 trucuri ca să te exciţi. Ce să-ţi facă dacă n-ai chef de o partidă

2. Un masaj senzual


Este relaxant după o zi istovitoare de muncă, însă poate să-ţi incite simţurile dacă iubitul tău ştie cum să te atingă. Foloseşte un ulei aromat şi spune-i să se concentreze pe umeri, spate, gât şi interiorul coapselor. Nici sărutările pasionale pe gât sau spate nu ţi-ar fi indiferente.


3. Îmbrăţişări pătimaşe îmbrăcaţi


Un preludie extrem de excitant este acela în care nu scapi de haine foarte rapid, în special în serile în care simţi că nu prea ai avea chef de sex. Cum pofta vine mâncând, vorba proverbului, dacă vă îmbrăţişaţi, sărutaţi şi vă dezmierdaţi unul pe celălalt cu siguranţă că te vei simţi excitată. Mişcările sexuale făcute cu hainele pe tine pot să fie ceva extrem de excitant.


4. Eşarfa la ochi


Folosiţi o eşarfă pe care iubitul tău să ţi-o lege la ochi. Acest ritual completat de sărutările lui pasionale îţi va aprinde toate simţurile.


5. Sex oral


Îi poţi transmite că ai nevoie de preludiu - mângâieri, sărutări, îmbrăţişări - înainte de sexul oral propriu-zis. Dacă simţi că se grăbeşte să ajungă în partea de jos, trage-l uşor cu mâinile spre tine, sărută-l şi dă-i de înţeles că ai nevoie de puţină "încălzire" înainte. De asemenea, atunci când ajunge în zona vaginală, foloseşte-ti mâinile pentru a-i ghida capul sau a-l tempera atunci când ţi se pare că se grabeşte. Mişcă-ţi coapsele mai aproape de capul lui, dacă simţi că stă cu capul prea departe. Ajută-te întotdeauna de trupul tau pentru a-l ghida in timpul sexului oral, dar fă-o subtil, pentru a nu pune presiune pe el!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod