Amy Winehouse, aşa cum era ea: Imagini inedite din viaţa artistei

O expoziţie organizată la Londra dezvăluie hainele şi discurile preferate ale cântăreţei, precum şi o colecţie de permise de acces în spatele scenei, primite la concertele pe care le-a susţinut.

O expoziţie cu obiecte ale cântăreţei Amy Winehouse, ce includ fotografii din adolescenţa artistei, o carte cu reţete culinare evreieşti tradiţionale, o chitară veche şi o colecţie de CD-uri şi discuri vinil, a fost vernisată recent la San Francisco.

Expoziţia "Amy Winehouse: A Family Portrait", organizată cu ajutorul Jewish Museum din Londra, oferă vizitatorilor posibilitatea de a plonja în universul familial al artistei britanice, notează agenţia Mediafax, citând cotidianul britanic Daily Mail.

Realizată în colaborare cu fratele cântăreţei, Alex, şi al soţiei acestuia, Riva, expoziţia prezintă momente din viaţa personală a artistei, înainte de a deveni celebră.

Acea carte de bucate cu reţete evreieşti tradiţionale a fost un cadou din partea lui Alex, pe care Amy a primit-o cu ocazia zilei sale de naştere, după ce i-a spus fratelui său că vrea să înveţe să gătească supă de pui cu tăiţei.

Colecţia muzicală a cântăreţei reprezintă o combinaţie de discuri soul şi jazz cu piese din serialul "The Mickey Mouse Club and The Offspring" şi a fost alcătuită de Amy Winehouse la vârsta de 13 ani.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod