Sex: 5 trucuri ca să fii mai îndrăzneaţă în pat. Preia initiaţiva!

Una dintre regulile vieţii sexuale satisfăcătoare atât pentru tine, cât şi pentru iubitul tău spune că amândoi trebuie să fiţi implicaţi în actul sexual, iar când spunem "implicaţi" ne referim la "activi". Sunt foarte mulţi bărbaţi care preferă să deţină controlul în pat, dintr-o dorinţă exagerată de a se simţi superiori, dar sunt şi bărbaţi care preferă sa predea ştafeta din când în când şi să se lase conduşi de partenere.
Indiferent din ce categorie face parte iubitul tău, întotdeauna este bine să fii mai îndrăzneaţă şi să-l surprinzi cu ideile tale sexy şi năstruşnice.

Treci peste timiditate şi pune în practică următoarele trucuri geniale, care te ajută să preiei iniţiativa în pat!

1. Mângâie-te în faţa iubitului

Chiar dacă se fereşte să-ţi ceară expres acest lucru, iubitul tău va fi încântat să te vadă cum te mângâi în faţa lui. Nu are cum să-ţi reziste, aşa că dacă vrei să-l surprinzi într-un mod plăcut, poţi recurge la acest truc senzual şi incitant. Este un gest îndrăzneţ, dar tocmai acest lucru îl va face pe iubitul tău să te admire şi mai mult.

2. Dezbracă-l în slow motion

Aşa cum tu simţi o explozie de tresăriri plăcute în momentul în care iubitul tău îţi desface încet sutienul, aşa şi el el va avea parte de o ploaie de fiori ai plăcerii în momentul în care începi să îl dezbraci. Secretul acestui truc este ca totul să vină spontan, de la sine. Nu te grăbi să-i dai jos toate hainele. Ia-le pe rând, în timp ce-ţi alinţi iubitul cu sărutări şi atingeri erotice. Îndrăzneşte să faci ceva diferit de fiecare dată şi arată-i că sexul poate fi grozav, dacă se lasă condus de tine.

3. Atrage-l în jocuri erotice incitante

Ce bărbat nu ar vrea să aibă alături de el o femeie sigură pe ea, care ştie cum să-i îndeplinească fanteziile? Dacă vrei să fii mai îndrăzneaţă în pat şi să preiei iniţiativa, atrage-ţi iubitul într-un joc erotic incitant. Poţi opta pentru un joc cu personaje şi costumaţii sexy, pentru jucării sexuale, dans lasciv şi multe alte idei care îl vor incita.

4. Schimbă poziţia

De ce să accepţi doar poziţiile pe care le doreşte partenerul tău? Preia iniţiativa şi schimbă poziţiile sexuale atunci când îţi doreşti acest lucru. Domină-ţi partenerul şi condu "ostilităţile" în pat. Vei vedea că partenerul tău va fi surprins într-un mod plăcut şi îţi va permite să faci orice îţi doreşti. De altfel, studiile arată că bărbaţii sunt mai atraşi de femeile care au iniţiativă în pat, decât de cele care aşteaptă să primească totul pe tavă şi nu fac nimic pentru a-şi îmbunătăţi aptitudinile sexuale.

5. Vino cu propuneri deocheate

Dacă vrei să fii cu adevărat îndrăzneaţă, propune-i iubitului tău să faceţi sex într-un loc public, la hotel, în maşină sau în oricare alt loc în afară de dormitor. Numai gândul că ai avut curaj să vii cu o asemenea propunere îi va creşte adrenalina. Gândeşte-te ce senzaţii tari va experimenta atunci când veţi pune în practică ideile incitante.

Atât timp cât ai imaginaţie şi îţi doreşti cu adevărat să preiei iniţiativa, nimic nu îţi poate sta în cale.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod