Sex. 5 surprize erotice pe care să i le faci iubitului tău

Vrei să-i oferi un cadou special? Nu trebuie să existe neapărat o ocazie şi nici nu este nevoie să investeşti în lucruri scumpe. Trebuie doar să-i aprinzi imaginaţia!
Cel mai mult va aprecia o surpriză... erotică! Descoperă câteva idei pe care să le pui în practică: 

Sex şi adrenalină

Adrenalina şi sexul fac echipă foarte bună! Partidele de amor încărcate de suspans pot fi de-a dreptul explozive şi vor deveni adevărate momente de referinţă peste ani, când vă veţi aminti cu plăcere şi chiar cu amuzament de aventurile voastre nebuneşti. Iar sexul în locuri publice se numără printre cele mai incitante scenarii tocmai pentru că există riscul să fiţi surprinşi în orice clipă. Plănuieşte un astfel de moment fără ca iubitul tău să ştie, iar când îi vei propune o partidă de sex într-un loc public, va fi de-a dreptul şocat, dar cu siguranţă într-un mod plăcut! Dar tocmai pentru că este vorba de o situaţie riscantă, nu poţi lăsa totul la voia întâmplării. Analizează cu grijă locurile în care aţi putea merge, de exemplu într-unul dintre restaurantele voastre preferate, la cinema, la teatru, în lift etc. astfel încât să aveţi parte de o experienţă excelentă, nu de una traumatizantă!

Îndeplineşte-i o fantezie

De-a lungul timpului ai aflat cu siguranţă cam care sunt principalele fantezii sexuale ale iubitului tău. Iar dacă nu ai aflat, este foarte uşor să-l tragi de limbă pentru a descoperi care sunt cele mai fierbinţi dorinţe ale lui. Păstrează secretul pentru tine, iar când se aşteaptă mai puţin, pune în practică scenariul erotic la care el visează. Ai grijă să te ocupi de toate detaliile, pentru ca rezultatul să fie pe măsura aşteptărilor lui. Alege un moment în care amândoi sunteţi relaxaţi şi odihniţi, de preferat într-o seară de weekend. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod