Sex. 5 poziţii în care vă puteţi lega la ochi pentru mai multă pasiune

Dacă aţi ajuns la un nivel crescut de intimitate şi încredere în cuplu, este timpul să experimentaţi mai multe jocuri în dormitor. O eşarfă cu care să acoperi ochii iubitului poate creşte tensiunea sexuală şi excitaţia în timpul partidei de amor. În plus, celelalte simţuri vor deveni mai ascuţite, iar senzaţiile mai intense. Include această tehnică printre jocurile pe care le experimentaţi în dormitor. Nu vei regreta!
1 din 6

Păianjenul

Înainte să treceti la actiune, lasă-ţi iubitul să te lege cu eşarfa la ochi sau dacă vrei să îi faci o surpriză, acoperă-i tu ochii. Astfel, veţi lăsa frâu liber imaginaţiei, iar plăcerea va fi maximă. Dacă iubitul tău este cel care are ochii acoperiţi, începe prin a-l dezbrăca şi răsfaţă-i fiecare părticică a trupului, mâini, degete, picioare, spate, faţă, gât, organe genitale. Apoi îl poţi lăsa pe el să-ţi întoarcă favoarea, conducându-l spre zonele care le vrei sărutate. Este o formă excelentă pentru preludiu, mai ales pentru cel care este legat la ochi. Nevăzând ce faci, va fi foarte excitat şi de cea mai mică atingere.

Lasă-ţi iubitul să se întindă pe spate, sprijindu-se în mâini, apoi aşază-te peste el, tot pe spate, cu picioarele spre capul lui. Pozitia este perfectă atât pentru sex normal, cât şi pentru anal.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod