Sex. 5 poziţii erotice pentru gravide. Plăcere sigură!

Sarcina nu trebuie să dea startul unei perioade de abstinenţă sexuală, ci, mai degrabă a unei faze în care să experimentaţi noi tehnici erotice. Deşi cupluri se tem că sexul în timpul sarcinii poate dăuna fătului, de obicei, acesta este în siguranţă. Contrar miturilor, medicii susţin că raporturile sexulale în timpul sarcinii nu numai că nu sunt contraindicate, ci sunt chiar recomandate.

În timpul sarcinii, poziţiile sexuale trebuie să fie în primul rând confortabile pentru viitoarea mămică, dar şi plăcute. Iată câteva poziţii care pot fi experimentate în siguranţă.

Dacă vrei să afli mai multe despre sexul în sarcină şi riscuri, discută cu medicul. Acesta îţi poate recomanda să nu faci sex sau îţi poate impune anumite limite dacă te confrunţi cu probleme de sănătate, precum sângerări în primele 12 săptămâni de sarcină sau, în anumite situaţii, dacă ai pierdut o sarcină.

1 din 6

Glonţul magic

Întinde-te pe spate, cu picioarele ridicate. Partenerul va îngenunchea în faţa ta, sprijinindu-ţi picioarele cu mâinile. Este poziţia ideală pentru zilele în care te simţi fără energie. Asta pentru că iubitul tău va depune mai mult efort, însă este foarte plăcută pentru amândoi. În plus, reduce disconfortul în cazul în care îţi simţi picioarele grele şi umflate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod