Sex. 5 motive pentru care nu ar trebui să mimezi niciodată orgasmul

Într-un sondaj online realizat de publicaţia askmen.com, la care au participat aproximativ 1000 de femei, 54% dintre respondente au declarat că au mimat cel puţin o dată orgasmul, în timp ce 26% dintre ele au declarat că mimează întotdeauna orgasmul.
Nu se ştie exact de ce femeile mimează orgasmul, dar un studiu realizat în Statele Unite a adus puţină lumină în acest caz. Printre principalele motive pentru care reprezentantele sexului frumos au declarat că au mimat plăcerea sunt: dorinţa de a-şi mulţumi partenerul, pentru a grăbi lucrurile şi partida de sex să se termine mai repede, pentru a nu-i răni orgoliul partenerului, pentru că erau obosite, pentru că partida de sex nu era satisfăcătoare.

Dacă te regăseşti printre femeile care aleg să mimeze orgasmul, trebuie să ştii acest lucru are consecinţe nefaste asupra vieţii tale sexuale, emoţionale sau asupra relaţiei cu partenerul de viaţă. Iată care sunt acestea:

Eşti nesatisfăcută

Primul şi cel mai evident efect al acestui obicei este acela că vei fi complet nemulţumită de viaţa ta sexuală. Lipsa satisfacţiei în dormitor îţi va afecta starea de spirit, dar şi relaţia. Frustările de natură sexuală pot fi responsabile pentru o serie întreagă probleme emoţionale.

Te împiedică să obţii cu adevărat orgasmul

Faptul că mimezi plăcerea te îndepărtează tot mai mult de capacitatea de a avea orgasme pe viitor. Spre deosebire de bărbaţi, femeile obţin orgasmul mult mai greu, iar pentru a-l obţine trebuie să îşi cunoască foarte bine corpul, să descopere ce anume le provoacă plăcere sau care sunt poziţiile lor favorite. Iar atunci când mimezi plăcerea, viaţa ta sexuală stagnează pentru că iubitul tău este convins că tu te bucuri de plăcere maximă de fiecare dată.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod